Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΙΣΧΟΣ...!!! ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ...!!! ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΣΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ...!!!

ΠΟΙΑ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΤΥΠΟΣ...;;; ΔΙΕΤΑΞΕ ΕΡΕΥΝΑ Ο ΦΡΑΓΚΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ...  ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΙ ΑΠΟ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥΣ...! Ένα πρωτοφανές περιστατ...

ΠΟΙΑ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΤΥΠΟΣ...;;; ΔΙΕΤΑΞΕ ΕΡΕΥΝΑ Ο ΦΡΑΓΚΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ...  ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΙ ΑΠΟ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥΣ...!

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες σε στρατόπεδο της Βόρειας Ελλάδας αφού ο διοικητής του στρατοπέδου απαγόρευσε σε φαντάρους να τραγουδούν το «Μακεδονία ξακουστή…». Σύμφωνα με to thestival.gr στο πλαίσιο της εκπαίδευσής τους και εν όψει της ορκωμοσίας τους οι στρατιώτες της 162ης Αυτοκινούμενης Μοίρας Βαρέως Πυροβολικού στα Γιαννιτσά παρήλαυναν με την εποπτεία του αρμόδιου λοχία.

Λίγα λεπτά πριν ολοκληρωθεί η εκπαίδευση, ο λοχίας παρότρυνε τους φαντάρους να τραγουδήσουν το «Μακεδονία ξακουστή…», το τραγούδι που υμνεί την ελληνικότητα της Μακεδονίας το οποίο αποτελεί ένα από τα επίσημα εμβατήρια του Στρατού μας σύμφωνα με την ιστοσελίδα του ΓΕΣ (http://www.army.gr/default.php?pname=Anthems&la=1).

Οι φωνές των νεοσύλλεκτων έφτασαν μέχρι το διοικητήριο με αποτέλεσμα μέσα σε λίγα λεπτά στο σημείο της εκπαίδευσης να φτάσει τρέχοντας ο διοικητής της Μοίρας. Ο τελευταίος σφύριξε τρεις φορές από μακριά, όμως οι στρατιώτες δεν τον άκουσαν. Κατόπιν πλησίασε πιο κοντά και φώναξε «σταματήστε». Στη συνέχεια κάλεσε κοντά του τον λοχία και του είπε ότι υπάρχει διαταγή η οποία έχει απαγορεύσει το συγκεκριμένο τραγούδι.

Η πράξη του διοικητή δυσαρέστησε τους φαντάρους, οι οποίοι εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους στους αξιωματικούς της Μοίρας.Για το θέμα ερωτήθηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Φράγκος Φραγκούλης ο οποίος δήλωσε κατηγορηματικά αντίθετος με την πράξη του διοικητή της 162ης Μοίρας. Σύμφωνα με
τον υπουργό, «Υπάρχει οδηγία που καλεί όλες τις μπάντες των ενόπλων δυνάμεων να παίζουν το συγκεκριμένο τραγούδι στις παρελάσεις. Θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να διαπιστωθεί κάτω από ποιες συνθήκες ο εν λόγω διοικητής διέκοψε το τραγούδι». defencenet.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ΣΕΑΠ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΤΟ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ"... ΚΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΚΟΨΟΥΜΕ...!

20 σχόλια

  1. Στειλτε τον σπιτι του.....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κ.Διοικητής της 162 Μοίρας να πάει σπίτι του ή κάπου αλλού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΦΡΑΓΚΟ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ.ΕΛΛΗΝ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΟΥ.ΑΞΙΟΣ.ΔΙΚΑΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΜΑΙ Η ευελπϊδων ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΦΡΑΓΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΑΝΔΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΚΙΣΜΕΝΑ ΥΨΗΛΟΒΑΔΜΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΗΦΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μάλλον θέλει να κάνει καριέρα ο τύπος, γλειφοντας τους πολιτικούς...τέτοιοι δεν εχουν θέση στον Ελληνικό Στρατό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα πολιτικά τομάρια που δίνουν προαγωγές με κριτήριο την κομματική ταυτότητα πρέπει να εξεταστούν από ψυχίατρο, μα πρώτα από όλα αυτοί που τους ψηφίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΙΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ, ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ..ΤΑΞΗ ΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΟΥΣ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ Γ.Ε.Σ ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ ΤΟΥ ΕΜΒΑΤΗΡΙΟΥ ''ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ'' ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ; ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΕΨΑΞΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΩ, ΑΔΥΝΑΤΩ! ΚΡΥΜΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ;;;; ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΚΙ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΤΑΞΕΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ..ΕΡΕΥΝΑ!;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ, ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Νά βγῇ μπροστά ὁ μᾶγκας διοικητής ... καί νά τοῦ ξηλώσουμε τά γαλόνια ! Μόνο προδότες λειτουργοῦν ἔτσι !
    Ἄν θέλει νά εἶναι προδότης ... νά πάῃ στά σκόΡπια ... κι ἀκόμη παραπέρα !
    Ἐναλλακτικά μπορεῖ νά πάῃ στήν Συγγροῦ καί νά κάνῃ πιᾶτσα μαζί μέ ὅλους τούς ὑπόλοιπους γιωτάδες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΤΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΚΟΠΕΥΣΑΤΕ ΠΥΡ ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και σε κρατάνε ακόμη στο στράτευμα βρε ανθέλληνα , προδότη διοικητή ; Γρήγορα να χωθείς στην τρύπα σου παλιοσκουλήκι ! Είναι επικίνδυνος και ανίκανος να εκπαιδεύσεις τα Ελληνόπουλα παλληκάρια μας και να τους μεταδώσεις το πατριωτικό πνεύμα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμε 21/6/12 1:28 π.μ. , είσαι κορυφή , πολύ ωραίο το θεϊκό σου "ΣΚΟΠΕΥΣΑΤΕ ΠΥΡ ΤΕΛΟΣ" ! Τί έρευνες , τί ΕΔΕ και του κοπανατζή ο κόπανος ; ΣΚΟΠΕΥΣΑΤΕ ΠΥΡ ΤΕΛΟΣ , να δεις πώς μπαίνουν τα πράγματα στην θέση τους ! ΜΠΡΑΒΟ , πολύ , μα πάρα πολύ μου άρεσε ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΑΜΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΝΩ ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΜΑ LIVE ΘΑ ΣΚΟΤΕΙΝΙΑΣΕΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΘΑ ΚΛΑΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΕΖΗΣΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ!
    ΦΡΑΓΚΟ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κάτι τέτοιοι τύποι θα σταματήσουν μόνο με ένα τρόπο.
    Δημοσιευση του ονόματος του, της φωτογραφίας του και της διυθυνσης κατοικίας.
    Να μην μπορεί να σταθεί πουθενά ο αλήτης.
    Να γίνει θέαμα και αυτός και η οικογένεια του όπου πάει και όπου στέκεται ο παλιοπροδότης.
    Να δούμε θα βρεθεί άλλος να κάνει τα ίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. kato ta xeria apo tin makedonja bromera skoylikia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΡΟΔΟΜΕΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ23 Ιουνίου 2012 στις 11:53 μ.μ.

    ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΠΩΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΕΝΤΟΛΕΣ;ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ;ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΕΨΤΕ ΤΗ ΣΕ ΑΓΩΝΑ!ΑΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ,ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ.ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΦΙΛΟΠΑΤΡΗ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΣΕ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟΥ ΤΑ ΜΑΤΙΑ!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ,ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ναι συγχαρητηρια. Διαφωνουμε μαζι του, ΣΚΟΠΕΥΣΑΤΕ ΠΥΡ ΤΕΛΟΣ.
    ΑΚΡΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. RE OUST APO DW!!!!!!!OI PERISSOTEROI EISASTE FLWROI!!!!! DEN XERETE TI THA PEI STRATOS K NA YPIRETW TIN PATRIDA!!! KAPOTE OI PROGONOI MAS DWSANE TO AIMA TOUS GIA TIN MAKEDONIA!!!K MOU GRAFETE NA PAEI SPITI TOU!TI SPITI TOU....STA SKATA NA PAEI!!!!!PALIO MEMETI!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. RE OUST APO DW!!!!!!!!OI PERISSOTEROI APO ESAS EISASTE FLWROI!!!!!!!!DEN XERETAI TI THA PEI STRATOS K NA YPIRETW TIN PATRIDA!!!!!OI PROGONOI MAS DWSANE TO AIMA TOUS GIA TIN MAKEDONIA!!!!K MOY LETE NA PAEI SPITI TOU;;!!!!TI SPITI TOU.....STA SKATA NA PAEI!!!!!!!!!PALIO MEMETI!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.