Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΣΕΑΠ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΤΟ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ"... ΚΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΚΟΨΟΥΜΕ...!

ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ... ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΙΣΧΟΣ...!!! ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ...!!! ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕ ΤΟ ΜΑΚΕΔ...


ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ... ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΙΣΧΟΣ...!!! ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ...!!! ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΣΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ...!!! 

7 σχόλια

  1. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ελληνες ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΜΙΣΘΟΣΥΝΤΗΡΗΤΩΝ ΑΞΙΩΑΔΕΛΦΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O XEIROTEROS EXTROS EINAI AYTOS POY DEN FAINETAI OXEIROTEROS EXTROS TOY ELLHNA EINAI O IDIOS O ELLHNAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΟΧΕ ΥΠΟΨΙΝ ΣΟΥ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΠΡΙΟΙ...ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΠΕΔΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΥΕΑ Β ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ "ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ..! ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ..!" 2006 ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.
    ΠΟΥ ΝΑ ΑΚΟΥΓΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ! ΘΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΑΤΕ!
    ΧΚΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γρήγορα!!!!!! ξήλωμα τα γαλόνια γιατί είναοι ανίκανος να τα φοράει, και πίσω στο χωριό του να φυτεύει πατάτες η αδελφούλα. Αν αυτός είναι Έλληνας αξιωματικός τότε ζήτω που καήκαμε!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και σε κρατάνε ακόμη στο στράτευμα βρε εθνοπροδότη , ανθέλληνα διοικητή ; Γρήγορα να χωθείς στην τρύπα σου παλιοσκουλήκι ! Είσαι ανάξιος να εκπαιδεύσεις και να μεταδώσεις στα Ελληνόπουλα παλληκάρια μας το πατριωτικό πνεύμα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ερώτηση στον ανώνυμο χρήστη 19/6/12 9:43 π.μ. : Τί σημαίνει ότι οι μισοί είναι Κύπριοι ; Δηλαδή οι Κύπριοι δεν είναι ΄Ελληνες ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απάντηση σε Dimitris 19/6/12 12:04 π.μ. : Dimitris , συγγνώμη αλλά είσαι βλάσφημος . ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΣΘΟΥΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ και αν μη τι άλλο , ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΑΣ . ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ , βλέπεις , δεν έχουν τα προνόμια των προδοτών πολιτικών μας , που εξαπάτησαν , καταλήστεψαν, εξαθλίωσαν , ταπείνωσαν , χρεωκόπησαν και οδήγησαν στην αυτοκτονία χιλιάδες ΄Ελληνες . Εκτός εάν εσύ είσαι από τους ευνοημένους και βολεμένους του πολιτικού συστήματος και βλέπεις τα πράγματα από προνομιακή οπτική γωνία !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.