Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΤΑ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ...!!! ΓΥΦΤΟΙ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΑΝ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΜΕ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ... ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ!

Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα στα Άνω Λιόσια επί της Λεωφόρου Φυλής. Περίπου 150 Ρομά βρίσκονται στο σημείο και επιτίθενται σε αστυνομικού...

Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα στα Άνω Λιόσια επί της Λεωφόρου Φυλής. Περίπου 150 Ρομά βρίσκονται στο σημείο και επιτίθενται σε αστυνομικούς που επενέβησαν για να τους απομακρύνουν. enikos


Οι γύφτοι έχουν περικυκλώσει την περιοχή που βρίσκεται το ΑΤ Λιοσίων και πυροβολούν αδικρίτως κατά των αστυνομικών με καραμπίνες ενώ έχουν ήδη παραδώσει στις φλόγες ένα λεωφορείο της ΕΘΕΛ και ένα κατάστημα, ενώ έχουν στήσει οδοφράγματα και έχουν κάνει πλιάτσικο και σε καταστήματα. tro-ma-ktiko


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΕΝΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΑΠΟ ΣΚΑΓΙΑ ΣΤΑ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΓΥΦΤΩΝ ΜΕ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ...!!!

8 σχόλια

  1. RE DEN PATE KALA POTE GINANE AFTA POU MENO EGO KAI DEN VLEPO TPT PSEFTES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν ηθελαν εστελναν 2-3 εκαμιτες ελευθερους σκοπευτες σε μια ταρατσα κ επεφταν ολοι σαν τα πουλακια...
    ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΦΙΛΟΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΣΙΠΡΙΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κοτ κοτ κοτ. Φυλάμε τον πάνβλακο τώρα δεν ευκαιρούμε. Θα δείρουμε κάτι γέρους που διαμαρτύρονται για τα μέτρα και ερχόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε η Δημοκρατία, ανήκει σ' αυτούς που την σέβονται. Κάντε τη Μακρόνησο Guantanamo για τους λαθροσαβούρες, και Alcatraz για ντόπιους συμμορίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κ που ειναι τσιπρας με την δουρου του κ αλλα βλαμμενα ανταρτες?? μονο τους πολιτες ξερουν να δερνουν.....προδοτες!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΜΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΣΟΝΤΕΣ ΑΡΧΗΓΕ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΞΩ.ΒΟΥΗΞΕ Η ΕΛΛΑΔΑ.ΞΥΠΝΑ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.