Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ... ΑΓΡΙΑ ΟΔΟΜΑΧΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦΟΡΩΝ ΛΗΣΤΩΝ...

Σε εξέλιξη εκτεταμένες αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο (2) δραστών ληστείας σε τραπεζικό υποκατάστημα στην Κεραμω...

Σε εξέλιξη εκτεταμένες αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο (2) δραστών ληστείας σε τραπεζικό υποκατάστημα στην Κεραμωτή Καβάλας

Οι δράστες προκειμένου να διαφύγουν πυροβόλησαν εναντίον των αστυνομικών

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο (2) δραστών, οι οποίοι σήμερα (18-06-2012) το πρωί, διέπραξαν ένοπλη ληστεία, σε τραπεζικό υποκατάστημα στην Κεραμωτή Καβάλας.

Ειδικότερα, οι δύο δράστες, φορώντας κουκούλες ( full face ) και κρατώντας αυτόματα όπλα, τύπου Kalashnikov , μετέβησαν στο υποκατάστημα της Τράπεζας, όπου σπάζοντας με σιδηρολοστό τη τζαμαρία, εισήλθαν στο εσωτερικό του. Πυροβολώντας μία φορά εντός του υποκαταστήματος, απείλησαν τη διευθύντρια και μια υπάλληλο και αφαίρεσαν μεγάλο χρηματικό ποσό. Στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που είχαν σταθμεύσει εξωτερικά και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας , αλλά και από γειτονικές Αστυνομικές Διευθύνσεις με αποτέλεσμα να εντοπιστεί το όχημα διαφυγής, λίγη ώρα αργότερα, στην επαρχιακή οδό Κεραμωτής – Αεροδρομίου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χρυσούπολης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας.

Οι δράστες μόλις αντιλήφθησαν την παρουσία των αστυνομικών, ακινητοποίησαν το όχημά τους και πυροβόλησαν εναντίον τους, ενώ οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά.

Στη συνέχεια, οι δράστες διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ από τις αστυνομικές αρχές συγκροτήθηκαν ομάδες αστυνομικών, οι οποίες πραγματοποιούν ελέγχους σε κομβικά σημεία, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Την προανάκριση και τις αστυνομικές έρευνες διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.