Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τουρκία: Τελειώνουν οι Αμερικανοί την τουρκική οικονομία – Απίστευτη προειδοποίηση από το αμερικανικό υπουργείο Οικονομίας.

Οι Αμερικανοί προειδοποίησαν τουρκικές επιχειρήσεις και τράπεζες που διατηρούν σχέσεις με τη Ρωσία, «για τον κίνδυνο να τους επιβληθούν αμερ...





Οι Αμερικανοί προειδοποίησαν τουρκικές επιχειρήσεις και τράπεζες που διατηρούν σχέσεις με τη Ρωσία, «για τον κίνδυνο να τους επιβληθούν αμερικανικές κυρώσεις, ανακοίνωσε χθες, Τρίτη, η κύρια τουρκική οργάνωση εργοδοτών, η Tüsiad», γράφει το κυπριακό sigmalive.com.

Η επιστολή δημοσιοποιήθηκε από την αμερικανική εφημερίδα Wall Street Journal και μέσω αυτής προειδοποιούνται οι τουρκικές εταιρείες για τον «αυξημένο κίνδυνο» γι’ αυτές.
Τουρκία: Τελειώνουν οι Αμερικανοί την τουρκική οικονομία – Θα διαλύσουν την Τουρκία

«Οι τουρκικές επιχειρήσεις δεν μπορεί να περιμένουν ότι θα κάνουν εμπόριο με τα άτομα ή τις οντότητες στη Ρωσία, στα οποία έχουν επιβληθεί κυρώσεις, και παράλληλα θα διατηρούν σχέσεις με τις Ηνωμένες Πολιτείες. (…) Οι τουρκικές τράπεζες δεν μπορούν να ελπίζουν να έχουν σχέσεις με τις ρωσικές τράπεζες, στις οποίες έχουν επιβληθεί κυρώσεις, και να διατηρούν τις σχέσεις τους με τις παγκόσμιες τράπεζες, καθώς και να έχουν πρόσβαση στα αμερικανικά δολάρια», προειδοποίησε, σύμφωνα με τη WSJ, το υπουργείο αμερικανικό Οικονομικών.

Να σημειωθεί πως οι τουρκικές εξαγωγές προς τη Ρωσία από το Μάιο ως τον Ιούλιο σημείωσαν αύξηση κατά σχεδόν 50% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.