Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο τούρκος μας είπε... «Μολων Λαβέ»...!!! Ο ισλαμιστής αντιπρόεδρος της Τουρκίας, Φουάτ Οκτάι, έλαβε τη σκυτάλη των άθλιων επιθέσεων κατά της Ελλάδας!

Ο ισλαμιστής αντιπρόεδρος της Τουρκίας, Φουάτ Οκτάι, έλαβε τη σκυτάλη των άθλιων επιθέσεων κατά της Ελλάδας μετά τους υπουργούς Άμυνας και ...






Ο ισλαμιστής αντιπρόεδρος της Τουρκίας, Φουάτ Οκτάι, έλαβε τη σκυτάλη των άθλιων επιθέσεων κατά της Ελλάδας μετά τους υπουργούς Άμυνας και Εξωτερικών, Χουλουσί Ακάρ, και Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Ευρισκόμενος στο Αφιόνκαρασιχάρ στο πλαίσιο των εορτασμών για την 100η επέτειο της Μεγάλης Επίθεσης, έβγαλε όξος και ολή για την Ελλάδα.

Εκεί επισκέφτηκε αρχικά το σπίτι του Ατατούρκ, όπου έγιναν τα τελικά σχέδια της επίθεσης, και στη συνέχεια πήγε στο στάδιο Σουχούτ, όπου πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός.

«Μολών λαβέ, όσοι προσπαθούν να γονατίσουν την Τουρκία!», φώναξε ο ισλαμιστής αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης, στέλνοντας ένα …ξεκάθαρο, όπως τόνισε, μήνυμα στην Ελλάδα.



«Την ώρα που υπάρχει μια τόσο δυνατή Τουρκία στα 100 χρόνια από τη Μεγάλη Νίκη, άραγε μπορούν να δείξουν το ίδιο θάρρος όσοι πολεμούν παράνομα στην περιοχή και στη Γαλάζια Πατρίδα;”.

“Το θάρρος του Έλληνα -είπε ο Τούρκος αντιπρόεδρος- δεν είναι αρκετό ούτε σήμερα, όπως δεν ήταν και χθες! Αυτοί που έχουν βλέψεις στη δημοκρατία, στη σταθερότητα και στα συμφέροντα της Τουρκίας στην περιοχή γνωρίζουν τί ζημιά θα προκαλέσουν στους εαυτούς τους; Θα ρίξουμε τους κακούς μέσα και έξω από τη θάλασσα, όπως και στον Αγώνα της Ανεξαρτησίας!”

“Όσοι δεν έχουν βάθος πολιτισμού μπορεί να έχουν περιορισμένες αναμνήσεις. Αλλά εμείς γνωρίζουμε πολύ καλά πού ήμασταν χθες, πού βρισκόμαστε σήμερα και πού στοχεύουμε αύριο, στην χιλιάδων χρόνων κρατική μας παράδοση. Δεν έχουμε ξεχάσει το τίμημα που πληρώσαμε σε αυτή τη χώρα, κάθε σπιθαμή της οποίας είναι ζυμωμένη με αίμα μαρτύρων», ισχυρίστηκε ο Φουάτ Οκτάι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.