Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η Αίγυπτος στήνει στρατιωτική συμμαχία κατά της Τουρκίας... Μεσογειακός Άξονας κατά των σχεδίων του Ερντογάν...!!!

Μόνο ένας Αιγύπτιος (ο Αλ Σίσι) γνωρίζει τι σχέδια έχει ένας Ανατολίτης σαν τον Ερντογάν και λαμβάνει πλήρως τα μέτρα του για τον επερχόμε...


Μόνο ένας Αιγύπτιος (ο Αλ Σίσι) γνωρίζει τι σχέδια έχει ένας Ανατολίτης σαν τον Ερντογάν και λαμβάνει πλήρως τα μέτρα του για τον επερχόμενο κίνδυνο σε αντίθεση με την δύση.

Η Αίγυπτος εργάζεται πυρετωδώς για να ενώσει τα αραβικά κράτη ενάντια στη στρατιωτική παρουσία της Τουρκίας στη βόρεια Συρία και κατ'επέκταση στην Α.Μεσόγειο, αλλά και να υποστηρίξει τις προσπάθειες της Δαμασκού να ανακτήσει την εδαφική της ακεραιότητα.

Ο Αιγύπτιος πρόεδρος αξιολογώντας τις κρυφές προθέσεις του Ερντογάν, διοργάνωσε μια τρομερή επιτροπή από υπουργούς εξωτερικών των αραβικών χωρών για να αντιμετωπίσει αυτό που ονόμασε ως «Τουρκική παρέμβαση σε αραβικές υποθέσεις».

Κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο κοινοβουλευτικό σώμα, ο Αιγύπτιος υπουργός Εξωτερικών Sameh Shoukry αποκάλεσε την ανάπτυξη τουρκικών δυνάμεων στη Συρία ως πράξη «κατοχής» και ως τέτοια θα πρέπει να αντιμετωπιστεί.

Η κατευθυντήρια ομάδα διευθύνεται από την Αίγυπτο και συμπεριλαμβάνει ως μέλη της, την Σαουδική Αραβία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Μπαχρέιν και το Ιράκ προς το παρόν.

«Οι κατάφωρες τουρκικές επεμβάσεις… συνεχίζονται στη Συρία», είπε ο Αιγύπτιος ΥΠΕΞ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.