Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ.. Τσαβούσογλου: Μαξιμαλιστικές θέσεις της Ελλάδας - Διάλογος χωρίς προϋποθέσεις..

ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Η ΤΣΒΟΥΣΟΓΛΟΥ -ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ- ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ... ΤΕΛΟΣ! Νέα πρόκληση από τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου. Ο υπουργός Εξωτ...



ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Η ΤΣΒΟΥΣΟΓΛΟΥ -ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ- ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ... ΤΕΛΟΣ!

Νέα πρόκληση από τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου. Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας ο οποίος σε συνέντευξή του στο Anadolu, είπε ότι «όπως και η προηγούμενη κυβέρνηση Τσίπρα, έτσι και η κυβέρνηση Μητσοτάκη αποφεύγει τον διάλογο με την Τουρκία, αν και ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας είναι φίλος μου», μίλησε για ακόμη μια φορά για μαξιμαλιστικές θέσεις της Ελλάδας, όπως τον χάρτη της Σεβίλλης. Ο ίδιος κάνει λόγο δε, για διάλογο χωρίς προϋποθέσεις.

Δημοσίευμα του CNN Turk ανέφερε πάντως ότι επίκειται συνάντηση μεταξύ του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια και του Τούρκου ομολόγου του, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, στις 8 Οκτωβρίου στην Μπρατισλάβα, Μάλιστα, όπως σημειώνεται, η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο ενός φόρουμ για την ασφάλεια και την ενέργεια, στο οποίο θα είναι ομιλητής και ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ. Ωστόσο, μέχρι στιγμής καμία από τις δύο πλευρές δεν το επιβεβαιώνει.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.