Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φθιώτιδα: Αγρότης κινδύνευσε από σαρανταποδαρούσα

lamiareportΤο ευχαριστήριο της οικογένειας προς το Νοσοκομείο Λαμίας… Σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του, πέρασε 71χρονος αγρότης ο οποίο...



lamiareportΤο ευχαριστήριο της οικογένειας προς το Νοσοκομείο Λαμίας…

Σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του, πέρασε 71χρονος αγρότης ο οποίος περιποιούταν τα χωράφια του στο Παλαιοχώρι Τυμφρηστού στο Δήμο Μακρακώμης.

Σε κάποια στιγμή ένιωσε ένα τσίμπημα και είδε μια σαρανταποδαρούσα να περνάει χωρίς όμως να δώσει σημασία. Στο σημείο όπου είχε αισθανθεί το τσίμπημα άρχισε να νιώθει φαγούρα και μέσα σε ένα 24ωρο το δεξί του πόδι είχε πρηστεί από τον αστράγαλο μέχρι ψηλά!

Με υψηλό πυρετό κατέφυγε στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου χρειάστηκε πρώτα να υποβληθεί σε τεστ covid-19, συγχρόνως με τις απαραίτητες εξετάσεις.

Η διάγνωση τελικά ήταν μικροβιακή φλεγμονή από κάποιο τσίμπημα και με την κατάλληλη αγωγή από τους θεράποντες ιατρούς, μετά από μία εβδομάδα παραμονής στη Χειρουργική Κλινική, ο 71χρονος κατάφερε να βγει απολύτως καλά από την πρωτόγνωρη περιπέτειά του.

Το ευχαριστώ της κόρης

Με αφορμή την περιπέτεια του πατέρα της και την επιτυχή αντιμετώπιση της μόλυνσης από το προσωπικό του Νοσοκομείου Λαμίας, η κόρη του 71χρονου ασθενή, Βασιλική Μπούρα που είναι Καθηγήτρια Μέσης Εκπαίδευσης στη Φθιώτιδα, έστειλε στο LamiaReport τα παρακάτω λόγια θέλοντας να καταθέσει τη γνώμη της για την εικόνα που αποκόμισε η ίδια από τη λειτουργία του:

«Η αλήθεια είναι πως αδίκως... λόγω του ότι δεν είχα πρότερη εμπειρία... οι εντυπώσεις μου για το γενικό νοσοκομείο Λαμίας δεν ήταν και οι καλύτερες.

Την προηγούμενη εβδομάδα χρειάστηκε ο πατέρας μου να εισαχθεί εκτάκτως στο νοσοκομείο με συμπτώματα υψηλού πυρετού. Εφόσον έγιναν όλες οι τυπικές διαδικασίες... τεστ covid19 και τα λοιπά... κρίθηκε άμεση η εισαγωγή του στο χειρουργικό τμήμα.

Η παραμονή του διήρκεσε μία εβδομάδα.

Αισθάνομαι λοιπόν βαθύτατα την ανάγκη να μοιραστώ με όλους τους συμπολίτες μου ένα μεγάλο ευχαριστώ και την βαθιά συγκίνηση της οικογένειας μου ως προς το αμέριστο ενδιαφέρον όλου του προσωπικού του Γ.Ν. ΛΑΜΙΑΣ.

Από τον άνθρωπο στο τηλεφωνικό κέντρο μέχρι τον τραυματιοφορέα και την κοπέλα που άλλαζε σεντόνια....

Πολλώ δε μάλλον ως προς τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό.

Ακόμη δε και ως προς το προσωπικό ασφαλείας security... στην είσοδο και στην έξοδο του νοσοκομείου.

Τους ευχαριστούμε για την ανθρωπιά, την ευγένεια και την καλοσύνη που επέδειξαν καθόλη τη διάρκεια της παραμονής του πατέρα μου στο χειρουργικό τμήμα.

Στις ιδιαίτερα δύσκολες εποχές που διάγουμε θεωρώ ότι το βασικότερο είναι η ανθρώπινη προσέγγιση... το χαμόγελο... ο καλός λόγος και η υπομονή.

Επιπροσθέτως, να ευχαριστήσω ιδιαίτερα όλους τους γιατρούς των επειγόντων περιστατικών που ήρθανε σε πρώτη επαφή με τον πατέρα μου καθώς και όλους τους ανθρώπους που εγώ προσωπικά δεν είδα, αλλά για τους οποίους ο πατέρας μου μίλησε με τα καλύτερα λόγια.

Πραγματικά, πηγαίνοντας να επισκεφτώ τον πατέρα μου ένιωθα πώς μπαίνω σε ιδιωτική κλινική...

και πιστέψτε με... δεν υπερβάλλω καθόλου.

Η καθαριότητα, η τάξη και η ησυχία

εφάμιλλη με αυτών των ιδιωτικών κλινικών.

Ένα μεγάλο μπράβο λοιπόν, σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που μέσα από αντίξοες συνθήκες δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό τους καθημερινά.

Να είστε καλά,.

Να σας έχει ο Θεός υπό τη σκέπη του ώστε να βοηθάτε τους συνανθρώπους μας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.