Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πάτρα: Εξελίξεις στις υπόθεση του θανάτου της 27χρονης Δώρας λίγο μετά την γέννηση του παιδιού της

Αποχρώσες ενδείξεις για πειθαρχικά παραπτώματα «δείχνει» το πόρισμα της προκαταρκτικής εξέτασης για τις συνθήκες θανάτου της 27χρονης ...


Αποχρώσες ενδείξεις για πειθαρχικά παραπτώματα «δείχνει» το πόρισμα της προκαταρκτικής εξέτασης για τις συνθήκες θανάτου της 27χρονης Δώρας από την Ηλεία λίγες ημέρες μετά τη γέννηση του παιδιού της.





Ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Γιάννης Καρβέλης που είχε διατάξει την επείγουσα εξέταση μόλις παρέλαβε το πόρισμα διέταξε ΕΔΕ. «Θα παραδώσουμε το πόρισμά της ΕΔΕ στις αρμόδιες δικαστικές αρχές ώστε να πάρει τον δρόμο του», δήλωσε.

Η 27χρονη Δώρα είχε κάνει εισαγωγή, στα τέλη Μαΐου, στη Μαιευτική-Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών για προγραμματισμένη καισαρική. Όλα εξελίχτηκαν ομαλά και έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, σύμφωνα με την εφημερίδα Πελοπόννησος.

Την ώρα που επρόκειτο να τη μεταφέρουν στο δωμάτιό της εμφάνισε επιπλοκές και βρέθηκε διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου. Λίγες ημέρες αργότερα κατέληξε.

Το γεγονός αυτό και κυρίως τα αναπάντητα ερωτήματα για τα αίτια του θανάτου της προκάλεσαν την άμεση αντίδραση της οικογένειάς της η οποία κινήθηκε νομικά.

πηγή: Patrasevents.gr