Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Οικογένεια φιλοξένησε 24χρονο στο lockdown και βίασε την 11χρονη κόρη τους

Φρίκη προκαλεί η είδηση ότι ένας άνδρας, ο οποίος αποκλείστηκε στην περιοχή Ρίο Νέγκρο στην Αργεντινή κατά τη διάρκεια της καραντίνας ...

Οικογένεια φιλοξένησε 24χρονο στο lockdown και βίασε την 11χρονη κόρη τους

Φρίκη προκαλεί η είδηση ότι ένας άνδρας, ο οποίος αποκλείστηκε στην περιοχή Ρίο Νέγκρο στην Αργεντινή κατά τη διάρκεια της καραντίνας εξαιτίας της Covid-19, φιλοξενήθηκε σε σπίτι και βίασε την 11χρονη και μικρότερη κόρη της οικογένειας.




Σύμφωνα με τη Mirror, ένας 24χρονος άνδρας καταδικάστηκε σε οκτώ χρονιά φυλάκισης καθώς βίασε το 11χρονο κορίτσι μίας οικογένειας η οποία τον φιλοξένησε κατά τη διάρκεια του lockdown .

Ο άνδρας βρέθηκε ενώπιον του δικαστηρίου μετά από καταγγελία της γυναίκας η οποία των φιλοξενούσε και καταδικάστηκε καθώς τα στοιχεία ήταν αδιάσειστα.

Ο 24χρονος βρισκόταν στην πόλη Ρίο Νέγκρο, στη νοτιοδυτική Αργεντινή, όταν επιβλήθηκαν τα αυστηρά μέτρα εξαιτίας του νέου κορονοϊού.

Ο άνδρας εγκλωβίστηκε στην πόλη και δεν μπορούσε να γυρίσει στη Λα Πλάτα, όπου ήταν ο τόπος κατοικίας του και έτσι η γυναίκα, η οποία τον φιλοξενούσε του επέτρεψε να μείνει στο σπίτι όπου διέμενε με την οικογένεια της.

Ο 24χρονος όμως αντί να ανταποδώσει τη φιλοξενία και την καλοσύνη της συγκεκριμένης γυναίκας, βίασε τουλάχιστον τρεις φορές την μόλις 11 ετών νεότερη κόρη της οικογένειας, κατά τη διάρκεια των δύο μηνών που έμεινε με την οικογένεια.

Το όνομα του θύματος δεν έχει γίνει γνωστό, ωστόσο ο άνδρας φαίνεται πώς ασελγούσε στο κορίτσι όταν κοιμόταν η μητέρα της.

Ο άνδρας αρχικά αρνήθηκε τις κατηγορίες σύμφωνα με τοπικά μέσα αλλά μετά τα αποτελέσματα των ιατροδικαστικών εξετάσεων που βρήκαν τραύματα στο σώμα του θύματος καθώς και ότι είχε βιαστεί τουλάχιστον τρεις φορές, ομολόγησε την πράξη του.