Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΙΤΕ ΑΦΙΣΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙO... ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΠΟΥΤΙΝ ΜΑΖΙ ΚΑΙ LET'S MAKE THE WORLD GRAET AGAIN...!!!

Στις οδούς της πρωτεύουσας του Μαυροβουνίου εμφανίστηκαν αφίσες με το πρόσωπο του νεοεκλεγέντα προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και του...





Στις οδούς της πρωτεύουσας του Μαυροβουνίου εμφανίστηκαν αφίσες με το πρόσωπο του νεοεκλεγέντα προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και του Ρώσου ομολόγου του Βλαντίμιρ Πούτιν.

«Η νίκη του Ντόναλντ Τραμπ έχει δώσει ελπίδα σε πολλούς πολίτες σε όλον τον κόσμο που κουράστηκε από τους επεκτατικούς-αποικιακούς πολέμους των Ηνωμένων Πολιτειών, που οδήγησαν σε πλήρη κατάρρευση χωρών της Μεσογείου και εμμέσως και της Ευρώπης», σημειώνει ενημερωτική ιστοσελίδα του Μαυροβουνίου.




Οι δηλώσεις του Ντόναλντ Τραμπ ότι δεν υποστηρίζει το ΝΑΤΟ, καθώς και η στάση του για ανανέωση των σχέσεων του με τη Ρωσία, που κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης του Ομπάμα δημιουργήθηκε μια αντι-ρωσική υστερία τόσο στην Ευρώπη, όσο και στις ΗΠΑ, δημιουργούν εκ των προτέρων ένα πολιτικό κλίμα για την αποφυγή του πολεμικού κλίματος και εστίαση στην οικονομία.

«Έτσι, το Μαυροβούνιο- συνεχίζει το δημοσίευμα- στο οποίο οι δημοσκοπήσεις έδειξαν υποστήριξη στην υποψηφιότητα του Τραμπ σε ποσοστό 84%, εμφανίστηκε πινακίδα από την ιστοσελίδα μας στην οποία ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν και ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ έχουν ένα κοινό λόγο από την προεκλογική του εκστρατείαQ
«Ας κάνουμε τον κόσμο μεγάλο και πάλι -μαζί».

Αυτή είναι μια έκφραση της ελπίδας σε όλο τον κόσμο. Μια στρατηγική εταιρική σχέση μεταξύ Ρωσίας και Ηνωμένων Πολιτειών, με την ‘πολλά υποσχόμενη’ συνεργασία των προέδρων Πούτιν και Τραμπ, μπορούν να κάνουν τον κόσμο ασφαλή και πάλι, σημειώνει το δημοσίευμα.
--
The Hellenic Information Team

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.