Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΕΛΟ ΧΟΥΝΕΡΙ ΕΠΑΘΕ Η ΒΡΩΜΑ...!!! 60 ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΣΥΛΟ...!!!

Η πλειοψηφία των Τούρκων αξιωματικών και αξιωματούχων που υπηρετούν στο ΝΑΤΟ αρνούνται να επιστρέψουν στην χώρα τους,παρά το γεγονός ότι...

Αποτέλεσμα εικόνας για turkish army




Η πλειοψηφία των Τούρκων αξιωματικών και αξιωματούχων που υπηρετούν στο ΝΑΤΟ αρνούνται να επιστρέψουν στην χώρα τους,παρά το γεγονός ότι έχουν κληθεί από το καθεστώς Ερντογάν! Φοβούνται ότι θα διωχθούν και ζητούν άσυλο από τη Γερμανία!




Σύμφωνα με πληροφορίες που λαμβάνονται από την τουρκική υπηρεσία της DW, περίπου 60 Τούρκοι υπηκόους κατόχοι διπλωματικών διαβατηρίων έχουν παραμείνει στη Γερμανία από τον Ιούλιο, παρά το γεγονός ότι η υπηρεσία τους στις θέσεις που είχαν τοποθετηθεί ολοκληρώθηκε!

Οι πληροφορίες λένε ότι η πλειοψηφία είναι στρατιωτικοί που υπηρετούν στο ΝΑΤΟ . Ορισμένοι από αυτούς έχουν καταθέσει αιτήσεις ασύλου στη Γερμανία.

Ο Ακόλουθος Άμυνας της τουρκικής πρεσβείας στο Βερολίνο, γνωστός με το ακρωνύμιο μ.Χ. (σύμφωνα με το τουρκικό νομικό κατευθυντήριες γραμμές σχετικά με την υποβολή εκθέσεων), λέγεται ότι είναι μεταξύ εκείνων που έχουν υποβάλει αίτηση για άσυλο στη Γερμανία, αφού αρνήθηκε να επιστρέψει στην Άγκυρα μετά την ολοκλήρωση της θητείας του.

Τρεις διπλωμάτες απέρριψε

Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, μόνο τρεις Τούρκοι αξιωματούχοι που εργάζονται στη Γερμανία έχουν επιστρέψει στην Άγκυρα .

Η Τουρκία πιέζει το Βερολίνο για να μην δώσει άσυλο σε κανέναν και οι γερμανικές αρχές βρίσκονται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση.

Η εικόνα των συλλήψεων στην Τουρκία αποτυπώνεται στον πίνακα που ακολουθεί.

TOURKIA

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.