Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΑ ΑΠΟΣΧΙΣΤΕΙ Η ΣΜΥΡΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ...!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥΡΚΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...!!

Κυριολεκτικά «σεισμό» προκάλεσε η δήλωση των Ali Yiğit, βουλευτή Σμύρνης του Λαϊκού Κόμματος της αντιπολίτευσης στην Τουρκία, που ζήτησε...

ddd_3196




Κυριολεκτικά «σεισμό» προκάλεσε η δήλωση των Ali Yiğit, βουλευτή Σμύρνης του Λαϊκού Κόμματος της αντιπολίτευσης στην Τουρκία, που ζήτησε η Σμύρνη να αποσχιστεί από την Τουρκία του ισλαμιστή Ερντογάν και να προωθήσει ανεξάρτητη την ενταξιακή της πορεία προς την Ευρώπη.




Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, ο βουλευτής Σμύρνης του CHP, Ali Yiğit, μιλώντας σε συγκέντρωση βουλευτών του κόμματος του τόνισε πως με αυτή την κατάσταση στο εσωτερικό της Τουρκίας με την πολιτική του Ερντογάν που διολισθαίνει σε δικτατορικό καθεστώς, η πόλη του η Σμύρνη θα πρέπει να αποσχιστεί από την Τουρκία και να προωθήσει την ένωση της με την…Ευρώπη!!!

Ο Ali Yiğit, παρουσία των βουλευτών του Λαϊκού Κόμματος Özcan Purcu της Σμύρνης, Melike Basmacı του Ντενιζλί και Çetin Arık της Καισάρειας, ήταν λαύρος σε δημόσια ομιλία του κατά του Ερντογάν που τον κατήγγειλε σαν δικτάτορα και κατέληξε πως είναι αναπόφευκτο η Σμύρνη να μην μπορεί να συνεχίσει με μια τέτοια Τουρκία και θα πρέπει να αποσχιστεί και να γίνει ανεξάρτητη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.