Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΗΜΕΡΑ.... ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΗΣ ΜΑΡΦΙΝ...!!! ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ Ο ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΜΟΛΟΤΩΦ...

Για τη Δευτέρα έχει προγραμματιστεί η έναρξη, ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, της δίκης για τον εμπρησμό του υποκαταστήματος της ...

marfin2

Για τη Δευτέρα έχει προγραμματιστεί η έναρξη, ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, της δίκης για τον εμπρησμό του υποκαταστήματος της Marfin στη Σταδίου που κόστισε την ζωή τριών υπαλλήλων, αλλά και για την βομβιστική επίθεση στο βιβλιοπωλείο Ιανός, επιθέσεις που είχαν γίνει κατά την διάρκεια συλλαλητηρίου για το πρώτο Μνημόνιο, τον Μάιο του 2010.

Στο εδώλιο του Πρωτοβάθμιου Κακουργιοδικείου κάθονται ο Θ.Σ., 34 ετών, που σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών είναι, μαζί με άλλους δύο άγνωστους, δράστης της επίθεσης με μολότοφ κατά του υποκαταστήματος της τράπεζας Marfin στην οδό Σταδίου, και ο 34χρονος Π.Α., που φέρεται υπαίτιος για την επίθεση στον «Ιανό» μαζί με άλλους τρεις άγνωστους δράστες.

Έξι χρόνια μετά τα τραγικά γεγονότα που είχαν σημαδέψει το ογκώδες συλλαλητήριο για την εισαγωγή της χώρας σε καθεστώς μηχανισμού στήριξης, και έπειτα από αρκετές αναβολές της δίκης, οι συγγενείς των θυμάτων βρίσκονται στο δικαστήριο αναμένοντας να αποδοθεί Δικαιοσύνη για τον φρικτό θάνατο της εγκύου Αγγελικής Παπαθανασοπούλου, της Παρασκευής Ζούλια και του Επαμεινώνδα Τσάκαλη εντός του φλεγόμενου καταστήματος της τράπεζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.