Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ IQ ΜΠΙΦΤΕΚΙΟΥ... ΣΑΛΙΩΣΕ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ!!! ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ!!!

Οι εποχές που ο Γιωργάκης Παπανδρέου διασκέδαζε το πανελλήνιο με τις γκάφες του πέρασαν ανεπιστρεπτί. Το νέο αμερικανάκι dear Alexis Tsi...

Οι εποχές που ο Γιωργάκης Παπανδρέου διασκέδαζε το πανελλήνιο με τις γκάφες του πέρασαν ανεπιστρεπτί. Το νέο αμερικανάκι dear Alexis Tsipras έσπασε όλα τα ρεκόρ!
Δεν φύτεψε το δέντρο μαζί με την γλάστρα, ούτε άφησε το κερί στο κηροπήγιο μαζί με το ποτήρι. Βγήκε απ' το παραβάν με τον φάκελο ανοικτό και σάλιωσε την ταινία πάνω απ' την κόλλα!
Δείτε το απολαυστικό βίντεο με το άτομο που θέλει να κυβερνήσει την χώρα...

2 σχόλια

  1. ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΣΚΕΤΟ.........ΤΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΡΟΜΑΡΑ ΝΑ ΤΟΥ 'ΡΘΕΙ........!!!!!!!!!!!!! ΠΑΝΤΩΣ ΣΑΛΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ (μετά τα λεφτά)!!!!!!!!!
    ΚΑΛΕ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΒΑ ΣΤΟ ΣΑΛΙΩΜΑ........ ΑΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ (ξου και μακριά), ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ........ΓΛΥΦΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΝΑ ΕΥΡΩΠΟΥΛΑΚΙ........ΚΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΛΥΦΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ, ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΛΙΩΝΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΚΟΠΑ........ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΝΕΣΗ ΣΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ, ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ 'ΧΕΙ ΜΑΘΕΙ;;;;;;;;;;; ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΟΛΛΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!!!!!!!!!!
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.