Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ "ΜΑΪΜΟΥ" ΑΠΑΓΩΓΕΣ ΟΙ ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ... ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ....

Τα ίχνη έξι κακοποιών που παρίσταναν τους αστυνομικούς για να αρπάξουν ένα νεαρό τσιγγάνο μπροστά στα μάτια των γονιών του, μέσα στο σπίτ...

Τα ίχνη έξι κακοποιών που παρίσταναν τους αστυνομικούς για να αρπάξουν ένα νεαρό τσιγγάνο μπροστά στα μάτια των γονιών του, μέσα στο σπίτι της οικογένειας στην περιοχή Βατώντας στην Νέα Αρτάκη Ευβοίας, ερευνούν με πολλή προσοχή οι άνδρες της Ασφάλειας Χαλκίδας.

Οι απαγωγείς προσποιήθηκαν τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και μάλιστα είχαν μαζί τους αυτοκίνητο με φάρο. Χτύπησαν την πόρτα του σπιτιού προσποιούμενοι ότι θα έκαναν δήθεν έρευνα και, μόλις οι γονείς τους άνοιξαν, άρπαξαν τον 20χρονο γιο τους και εξαφανίστηκαν. Μέσα σε λίγη ώρα, επικοινώνησαν τηλεφωνικά μαζί τους και ζήτησαν λύτρα ύψους 30.000 ευρώ για να απελευθερώσουν το νεαρό απαχθέντα.

Η οικογένεια του θύματος συμφώνησε να πληρώσει, αλλά δεν διέθετε το ποσό που ζητούσαν οι απαγωγείς. Μετά από διαπραγματεύσεις, οι κακοποιοί κατέληξαν να παραλάβουν μέρος από τα λύτρα τα οποία δόθηκαν και ο 20χρονος απελευθερώθηκε σε ερημική περιοχή της Εύβοιας. Αμέσως μετά, οι γονείς κατήγγειλαν την απαγωγή και στην Ασφάλεια που ξεκίνησε προανάκριση για να εξακριβώσει την ταυτότητα των δραστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.