Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ... ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΜΕ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΙ!!!

Θα θυμάται για πολύ καιρό ένα ζευγάρι σε χωριό της Δράμας τις πρωινές «επισκέψεις» που δέχθηκε από τρεις θρασύτατους κουκουλοφόρους, οι ο...

Θα θυμάται για πολύ καιρό ένα ζευγάρι σε χωριό της Δράμας τις πρωινές «επισκέψεις» που δέχθηκε από τρεις θρασύτατους κουκουλοφόρους, οι οποίοι έδρασαν με την… ησυχία τους χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τους γείτονες των θυμάτων.

Αρχικά, οι τρεις κακοποιοί που οι δύο από αυτούς κρατούσαν πιστόλι και μαχαίρι, ακινητοποίησαν την 73χρονη γυναίκα η οποία σκάλιζε την αυλή του σπιτιού στην κοινότητα Λιβαδάκι και την υποχρέωσαν να μπει μαζί τους στο εσωτερικό, όπου την έδεσαν χειροπόδαρα με κολλητική ταινία.

Όσο ερευνούσαν τα δωμάτια, επέστρεψε και ο 78χρονος σύζυγός της ο οποίος έπεσε ανυποψίαστος στα χέρια των κακοποιών και βρέθηκε και αυτός δεμένος χειροπόδαρα με τον ίδιο τρόπο! Οι δράστες συνέχισαν την έρευνα, άρπαξαν 250 ευρώ και ένα κινητό και εξαφανίστηκαν. Μετά από αρκετή ώρα, οι ηλικιωμένοι κατάφεραν να λυθούν και να ειδοποιήσουν τις αστυνομικές αρχές που ξεκίνησαν έρευνες για τη σύλληψη των τριών αγνώστων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.