Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΠΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967 - ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΝΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ! ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ...!

. . . Και ένα πρωινό, όταν πέθανε, του βρήκαν μόνο τα παράσημα και κάποιες στρατιωτικές στολές. Σκέτος μπατίρης, φτωχός παιδάκια μου... ...


. . . Και ένα πρωινό, όταν πέθανε, του βρήκαν μόνο τα παράσημα και κάποιες στρατιωτικές στολές. Σκέτος μπατίρης, φτωχός παιδάκια μου... Φτωχός, ενώ θα έπρεπε να ήταν εκατομμυριούχος... Έτσι το συνηθίζουν, τα στερνά χρόνια, όσοι ανακατεύονται με τα πράγματα του Τόπου...! 


--------------------------------

4 σχόλια

  1. Δυστυχως η μοιρα του τοπου μας ειναι οτι
    ενω εχουμε ειχαμε και θα εχουμε Ηρωες τελικα κυβερνουν (με τη βοηθεια των ξενων των εχθρων )οι ψευτοεθναρχες και οι προδοτες .

    ΑΘΑΝΑΤΟΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακόμα και τώρα που ο εθνάρχης Παπαδόπουλος δεν είναι πια εν ζωή κάποιοι τρέμουν και μόνο στο άκουσμα του ονόματός του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κοντογιαννοπουλοσ ηλιασ14 Ιουνίου 2013 στις 9:04 μ.μ.

    σταθμο στη νεοτερη ελληνικη ιστορια ο γ παπαδοπουλοσ και η 21 απριλιου μομφη για τη δημοκρατια και τη δικαιωσυνη η καταδικη ο φυλακισμοσ και ο θανατοσ του γ παπαδοπουλου στισ φυλακεσ κορυδαλλου τελικα μηπωσ η ελληνικη δημοκρατια εκδικειται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.