Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΟΥΜΕ...! ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΜΕ ΧΑΡΑ ΘΑ ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ...!!!

Για την ενδεχόμενη συνεργασία του με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα μίλησε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος στην πρωϊ...


Για την ενδεχόμενη συνεργασία του με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα μίλησε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος στην πρωϊνή εκπομπή του ΣΚΑΙ.

«Με πολλή χαρά θα συνομιλήσω με τον κ. Τσίπρα όπως και με όλα τα αντιμνημονιακά κόμματα, πλην της Χρυσής Αυγής», είπε χαρακτηριστικά, ωστόσο διευκρίνισε ότι «ο καθένας θα διατηρήσει τις δικές του κόκκινες γραμμές».

Παράλληλα, επιτέθηκε στους πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνηση λέγοντας: «Ο κ. Κουβέλης και ο κ. Βενιζέλος συμμετέχουν στην κυβέρνηση, ακολουθούν τις εντολές της τρόικας. Μάλλον όλοι μαζί είναι ένα αξεσουάρ της τρόικας».

«Δεν πρόκειται να μειώσουν τίποτα από όσα λένε. Αυτό που θέλουν να κάνουν ουσιαστικά είναι να επιτύχουν το στόχο τους, δηλαδή την εσωτερική υποτίμηση. Η Ελλάδα είναι με "σωληνάκια" και θα τα τραβήξουν μετά τις γερμανικές εκλογές. Μιλάμε για μία χούντα η οποία εκτελεί ένα οικονομικό σχέδιο που επιτάσσει η τρόικα, το οποίο οδηγεί τον γκρεμό», υπογράμμισε ο Πάνος Καμμένος.

Αναφορικά με τα γεγονότα που συνέβησαν στη Μανωλάδα, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων τόνισε ότι «ξεφτιλιζόμαστε διεθνώς. Νεοναζιστές πυροβολούν τους εργάτες της φράουλας».

«Έκαναν υπουργούς τους καθοδηγητές της Χρυσής Αυγής. Αυτούς που πήγαιναν να υποστηρίξουν τον Πλεύρη στο δικαστήριο ή που χαιρετούσαν ναζιστικά. Τους έκανε υπουργούς στην κυβέρνηση Παπαδήμου ο Βενιζέλος με τον Σαμαρά. Δεν ήταν με τον Πλεύρη μαζί ο κ. Γεωργιάδης ή ο κ. Βορίδης; Δεν ίδρυσε την ΕΠΕΝ και κυνηγούσε τον κόσμο με τσεκούρια; Και τους έκαναν υπουργούς γιατί; Έγιναν υπουργοί για να απενεχοποιηθεί η Χρυσή Αυγή», πρόσθεσε ο Πάνος Καμμένος.

--------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.