Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΠΝΙΞΑΝ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ... ΚΟΛΥΜΠΑΝΕ ΟΙ ΚΟΤΕΣ...;;; 22 - 2 Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΟΛΟ...!!!

Η διαφορά κλάσης μεταξύ των δύο ομάδων ήταν τεράστια και η ανανεωμένη Εθνική ανδρών της υδατοσφαίρισης πέτυχε μια εύκολη νίκη με εντυπωσι...


Η διαφορά κλάσης μεταξύ των δύο ομάδων ήταν τεράστια και η ανανεωμένη Εθνική ανδρών της υδατοσφαίρισης πέτυχε μια εύκολη νίκη με εντυπωσιακό σκορ, 22-2 επί της Τουρκίας, στον πρώτο της αγώνα των προκριματικών του World League στο κολυμβητήριο της Βουλιαγμένης.

Οι παίκτες του Κώστα Βαμβακάρη έκαναν έναν υγιεινό κολυμβητικό περίπατο στο Λαιμό, ένα ξεμούδιασμα εν όψει και του σαφώς πιο δύσκολου δεύτερου παιχνιδιού τους στον όμιλο το ερχόμενο Σάββατο κόντρα στο Μαυροβούνιο, εκτός έδρας.

Παρά το γεγονός, πάντως, ότι ο αντίπαλος αποδείχθηκε αδύναμος, οι διεθνείς μας έδειξαν πάθος και όρεξη δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους στην πισίνα, προκειμένου να ευχαριστήσουν τον κόσμο που γέμισε τις εξέδρες και (λογικά) χαλάρωσαν μόνο όταν η διαφορά στο σκορ είχε εκτοξευτεί στα ύψη, στο τρίτο οκτάλεπτο. Τελείωσαν, όμως, το ματς το ίδιο εντυπωσιακά. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του και ιδιαίτερα στους νεότερους.

Η ελληνική ομάδα ξεκίνησε φουριόζα και προηγήθηκε με 8-0 στην πρώτη περίοδο, ενώ βρέθηκε μπροστά με 13-0 στο τέλος της δεύτερης. Οι Τούρκοι πέτυχαν το πρώτο τους γκολ στο 2.39 πριν τη λήξη της τρίτης περιόδου μειώνοντας σε 15-1 (η περίοδος αυτή τελείωσε 16-1). Με το επιμέρους 6-1 στην τελευταία περίοδο και πολλά χειροκροτήματα από τις εξέδρες ολοκληρώθηκε το παιχνίδι. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Γιάννης Φουντούλης (ΦΩΤΟ) με 5 γκολ, ενώ τρεις παίκτες πέτυχαν από 4, οι Μιράλης, Γούνας και Κολόμβος. SentraGoal

5 σχόλια

  1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ....ΒΡΕΓΜΕΝΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτο δεν ειναι πολο αυτο ειναι κ@λο για π!π@ κ@λο τους πηγαν ,κοινως τον πηραν απο τον κ@λο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από πού κι ως πού οι μογγόλοι της στέππας να ξέρουν μπάνιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με "μπρατσακια" αγωνιστηκαν τα τουρκακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.