Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΚΑΤ' ΕΝΤΟΛΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΙΑΤΙΣΤΗΣ ΠΑΥΛΟΥ ΣΤΗ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"

Μέχρι και ο Λάκης Λαζόπουλος συνεχάρη την περασμένη Τρίτη στον «Άλφα» τον Μητροπολίτη Σιατίστης Παύλο Ιωάννου, για την ανελέητη επίθεση π...


Μέχρι και ο Λάκης Λαζόπουλος συνεχάρη την περασμένη Τρίτη στον «Άλφα» τον Μητροπολίτη Σιατίστης Παύλο Ιωάννου, για την ανελέητη επίθεση που έχει εξαπολύσει τις τελευταίες ημέρες ενάντια στην «Αντίχριστη» Χρυσή Αυγή!.. Από κοντά και ο Σκλάβος Πατριάρχης Βαρθολομαίος που επισκέφτηκε για 3 ημέρες την Σιάτιστα για να συγχαρεί αυτοπροσώπως τον Αντιρατσιστή Μητροπολίτη!.. Ο τουρκόψυχος Βαρθολομαίος, που ποτέ δεν έχει τολμήσει να καταδικάσει τον Ρατσισμό των «Γκρίζων Λύκων» (μπροστά τους οι Χρυσαυγίτες είναι σεμνά κατηχητόπουλα, όπως έλεγε ο μακαρίτης Νεοκλής Σαρρής…), διέταξε την Αρχιεπισκοπή Αμερικής να βγάλει το βράδυ της περασμένης Τρίτης ολόκληρη ανακοίνωση καταδίκης της Χρυσής Αυγής γιατί επιτίθεται στους καημένους τους Λαθρομετανάστες, οι οποίοι είναι εικόνες του Χριστού και λοιπές αρλούμπες!..

ΘΥΜΙΖΩ πως ο Αλέξης Τσίπρας ταξίδεψε την περασμένη Δευτέρα μέχρι το Ακριτοχώρι Σερρών για να πάρει την ευλογία του Οικουμενικού Πατριάρχη. Κι ο Βαρθολομαίος του την έδωσε, ενώ γνωρίζει πως ο Τσίπρας είναι ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΟΣ ΑΘΕΟΣ!.. Ο «Στόχος» καλεί τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο, να ζητήσει κι αυτός ένα ραντεβού από τον Βαρθολομαίο Αρχοντώνη. Ανώτατοι Αρχιερείς του Φαναρίου έλεγαν στον «Στόχο» πως ο Οικουμενικός Πατριάρχης δεν πρόκειται ποτέ να δεχτεί να συναντήσει τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής, διότι οι Προστάτες του οι Εβραίοι θα του βάλουν πιπέρι στο στόμα!.. Νίκο Μιχαλολιάκο, ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν για να ξεμπροστιάσεις μια για πάντα τον τουρκοπροσκυνημένο Βαρθολομαίο στα μάτια όλων των Ελλήνων: Ζήτα του συνάντηση για να σε ευλογήσει και θα δείς ότι ο «Αρχηγός του Γένους» θα σου αρνηθεί, με το επιχείρημα ότι η Ορθοδοξία έχει καταδικάσει τον Εθνοφυλετισμό (σ.σ.: των Βουλγάρων!) σαν Αίρεση που οδηγεί κατευθείαν στην Κόλαση, από το σωτήριον έτος 1872!..

Κοινός Νούς - Εφημερίδα "Στόχος"


--------------------------------


4 σχόλια

  1. Το ίδιο Πατριαρχείο καταδίκασε και τους κολλυβάδες ως αιρετικούς την ίδια εποχή.Βέβαια μετά ζήτησε συγνώμη διότι απο τους κολλυβάδες βγήκαν οι μεγαλύτεροι άγιοι των εσχάτων καιρών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Σεβασμιώτατος μου έδωσε μια ιδεα.
    Να μαζευτούν καμια εικοσαρια χρυσαυγίτες, να βαφτούν μαύροι και να συνεννοηθούν με 2 άλλους χρυσαυγίτες να τους επιτεθούν και να κάνουν οι μεν λευκοί χρυσαυγίτες ότι χτυπούν τους μαύρους χρυσαυγίτες οι οποίοι θα καλούν σε βοήθεια τους αναρχοάπλυτους και θα βγάζουν κραυγές ουγκα ουγκα κλπ.
    Ολα αυτά θα πρέπει να γίνουν ακριβώς έξω από κάποιο πανεπιστήμιο που το έχουν καταντήσει στάβλο οι αναρχοάπλυτοι, ώστε να τους προσελκύσουν να πεταχτούν έξω για να συμπαρασταθούν στα ταξικά τους αδέλφια. Βλέποντας οι απλυτοι την αριθμητική υπεροχή των μαύρων εναντι των λευκων (20 προς 2) είναι σίγουρο ότι θα βρουν το θάρρος να παλέψουν στο πλευρό των μαύρων.
    Φανταστειτε το χουνερι που θα παθουν οι αναρχοαπλυτοι, καθως θα ειναι ετοιμοι να δειρουν τους 2 λευκους, οταν αρχίσουν ξαφνικά να τις τρωνε από τους μαύρους χρυσαυγίτες, οι οποιοι θα τους φωνάζουν καθώς τους δέρνουν: "Εγκώ εικόνα Χριστού, εσυ τρώει Αγιασμενο ξύλο".

    Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τα παραπάνω και μερικές ακόμη "παράξενες" συμπτώσεις είχαν ανέβει εδώ:
    http://antiparakmi.blogspot.com/2012/10/blog-post_24.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. BATXOLOMEE DEN EIMAI SYGOYROS AYTA POY AKOYO NA EINAI ALHTXHA DEN TO PISTEBO EAN EINAI OMOS ETSH PARE THN MANGOYRASOY KAI KATSE STA AYGASOY EKEI STO FANARH KAI ASE TOYS ENTOPOIOYS NA LYSOYN THS DIAFORESTOYS.OI AGOIOI NA KOITANE TON PARADHSO OSO GIA THN GH DEN EINAI DIKOISAS DOYLIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.