Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ... ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΠΑΓΑΓΕΙ ΑΛΛΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑΝ ΛΥΤΡΑ!

Έπεσαν  στο «δόκανο» των αστυνομικών της Ασφαλείας Θηβών οι απαγωγείς ενός 21χρονου Πακιστανού ο οποίος κρατούνταν φυλακισμένος σε ένα κατά...


Έπεσαν  στο «δόκανο» των αστυνομικών της Ασφαλείας Θηβών οι απαγωγείς ενός 21χρονου Πακιστανού ο οποίος κρατούνταν φυλακισμένος σε ένα κατάλυμα στην περιοχή των Θεσπιών, ώσπου να πληρώσει ο αδελφός του λύτρα ύψους 3.000 ευρώ.

Ο 27χρονος κατέφυγε στους αστυνομικούς και κατήγγειλε ότι τρεις ομοεθνείς του είχαν χτυπήσει και απαγάγει τον 21χρονο αδελφό του και απαιτούσαν λύτρα για να τον απελευθερώσουν. Οι άνδρες της Ασφαλείας προσημείωσαν τα χρήματα και ο νεαρός αλλοδαπός έκλεισε ραντεβού με τους απαγωγείς για να τους τα παραδώσει.

Ένας 24χρονος  Πακιστανός παρέλαβε τα χρήματα και έφυγε, αλλά οι αστυνομικοί τον ακολούθησαν διακριτικά. Χωρίς να το γνωρίζει, τους οδήγησε στο κατάλυμα όπου άλλοι δυο ομοεθνείς του ηλικίας 22 χρόνων φρουρούσαν τον 21χρονο κρατούμενο. Με μια σύντομη επιχείρηση, οι αστυνομικοί τον απελευθέρωσαν και συνέλαβαν τους τρεις δράστες στην κατοχή των οποίων βρέθηκα τα χρήματα καθώς και το κινητό με το οποίο επικοινωνούσαν με τον αδελφό του. Οι απαγωγείς οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θηβών.

--------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.