Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: "Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ"

Επίθεση κατά πάντων εξαπέλυσε ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής κ. Νίκος Μιχαλολιάκος, μιλώντας στην ΚΟ του κόμματος, το μεσημέρι της Πα...

Επίθεση κατά πάντων εξαπέλυσε ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής κ. Νίκος Μιχαλολιάκος, μιλώντας στην ΚΟ του κόμματος, το μεσημέρι της Παρασκευής.  

Ο κ. Μιχαλολιάκος τόνισε ότι πλέον όλα τα ελληνικά πολιτικά κόμματα έχουν ενωθεί, προκειμένου να «χτυπήσουν» τη Χρυγή Αυγή, καθώς τους δημιουργεί τρόμο και εφιάλτες. «Ο εχθρός που τους χαλάει τη συνταγή της διαπλοκής και της ρεμούλας είναι η Χρυσή Αυγή» ήταν η χαρακτηριστική φράση του.

Ο κ. Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε στην κόντρα μεταξύ της ΝΔ και της Χρυσής Αυγής την Πέμπτη, δηλαδή την έντονη αντίδραση των βουλευτών του κόμματός του στα λεγόμενα του βουλευτή της ΝΔ, Δημήτρη Κυριαζίδη, ο οποίος είπε ότι τα στελέχη της Χρυσής Αυγής χρησιμοποιούν την ελληνική σημαία σαν σφουγγαρόπανο.

«Το αποκορύφωμα του θράσους είναι χτεσινή συνεδρίαση της Βουλής, όπου ένας λαγός, μαζί με τα λαγουδάκια του, προσπάθησαν να δημιουργήσουν επεισόδιο για να πουν αυτό που λένε τα παπαγαλάκια, ότι δηλαδή είμαστε εγκληματίες και τραμπούκοι. Το σχέδιο είχε σχεδιαστεί την προηγούμενη ημέρα, όταν ο πρωταγωνιστής του επεισοδίου, το είχε αποφασίσει με σύμβουλο του πρωθυπουργού, που γευμάτισαν μαζί» τόνισε ο γγ της Χρυγής Αυγής και μιλώντας για τους βουλευτές του, είπε: «Παλεύουν στη Βουλή σαν λιοντάρια».

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος εξαπέλυσε πυρά και κατά της Αριστεράς, υπογραμμίζοντας ότι «δεν μπορούν να μιλάνε για δημοκρατία εκείνοι που άνοιξαν την κερκόπορτα για να καταστραφεί η χώρα». Δεν μπορούν να ισχυρίζονται, πρόσθεσε, ότι «δεν έχουν κυβερνήσει, καθώς και εκείνοι έχουν διορίσει μεγάλο μέρος των δημοσίων υπαλλήλων». 

Συγκεκριμένα, σε ό,τι αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Μιχαλολιάκος επισήμανε ότι «κάνει φτηνά κόλπα για να ανέβει στην εξουσία».

Ο κ. Μιχαλολιάκος κάλεσε τους βουλευτές όλων των κομμάτων να αναλογιστούν τις ευθύνες τους και να καταψηφίσουν το πακέτο των μέτρων, κάνοντας λόγο για «κοινοβουλευτικό πραξικόπημα, καθώς η κυβέρνηση δεν έχει την πλειοψηφία, αφού πήραν την ψήφο εξαπατώντας τον ελληνικό λαό».

Τέλος, μίλησε και για τα σκάνδαλα, λέγοντας ότι η Χρυσή Αυγή θα αποκαλύψει τους κλέφτες.

«Η Δικαιοσύνη αφήνει τους κλέφτες ατιμώρητους και ανώνυμους και για τους δικούς μας βουλευτές έφεραν την άρση ασυλίας μέσα σε τρεις ημέρες.  Η Χρυσή Αυγή θα αποκαλύψει τους κλέφτες, που δεν είναι μόνο 32, αλλά είναι περισσότεροι» ανέφερε.

--------------------------------------

1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.