Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΑΣΟΣ ΑΠΟ... ΧΑΣΙΣΟΔΕΝΤΡΑ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ! ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ...

Μπορεί  να ζούσε μέσα στο… πράσινο  έχοντας δημιουργήσει ένα κανονικό  δάσος δίπλα στο σπίτι του,  αλλά δεν ήταν καθόλου νόμιμος  ο αλλο...


Μπορεί  να ζούσε μέσα στο… πράσινο  έχοντας δημιουργήσει ένα κανονικό  δάσος δίπλα στο σπίτι του,  αλλά δεν ήταν καθόλου νόμιμος  ο αλλοδαπός που συνελήφθη στην Αχαΐα και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πατρών για καλλιέργεια… κάνναβης!

Οι αστυνομικοί που είχαν πληροφορίες για το είδος των φυτών που καλλιεργούσε στο σπίτι του στην περιοχή της Πιτίτσας, έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα και ανακάλυψαν μια πολύ μεγάλη χασισοφυτεία από 250 δενδρύλλια ινδικής κάνναβης! Τα περισσότερα από αυτά μάλιστα, ξεπερνούσαν σε ύψος τα δυο μέτρα!

*** Άλλη μια  αρκετά μεγάλη χασισοφυτεία καλλιεργούσε  μέσα σε δασική περιοχή στους Μύλους της Σάμου ένας 23χρονος Ουκρανός! Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών που έκαναν έρευνα, βρήκαν 28 δενδρύλλια κάνναβης ύψους από ένα ως 3,75 μ. μέσα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Ο αλλοδαπός καλλιεργητής είχε φτιάξει και δυο αυτοσχέδιους μηχανισμούς για την αποξήρανση της κάνναβης, ενώ είχε και διάφορα εργαλεία για την καλλιέργεια. Στην κατοχή του κατασχέθηκαν ακόμη 256 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σάμου.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.