Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΛΕΗΛΑΣΙΕΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΧΩΡΑ... ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΠΤΩΣΗ;;;

Πρωτοφανείς  βανδαλισμούς στις εγκαταστάσεις  και κλοπές εξοπλισμού αποκάλυψε το τέλος της κατάληψης στο συγκρότημα όπου στεγάζονται το 1ο ...


Πρωτοφανείς  βανδαλισμούς στις εγκαταστάσεις  και κλοπές εξοπλισμού αποκάλυψε το τέλος της κατάληψης στο συγκρότημα όπου στεγάζονται το 1ο και 2ο ΕΠΑΛ και ΕΠΑΣ στην Καλαμάτα! Οι καθηγητές που πήγαν να ανοίξουν τα σχολεία όταν έφυγαν οι καταληψίες, έμειναν άφωνοι μπροστά στην πρωτοφανή λεηλασία.

Οι δράστες είχαν παραβιάσει την πόρτα του γραφείου των υποδιευθυντών και είχαν αρπάξει ένα φορητό υπολογιστή, ενώ είχαν κλέψει ακόμη δυο προτζέκτορες, μια βιντεοκάμερα και δυο τηλεοράσεις, μια εκ των οποίων από το γραφείο των φυλάκων στο οποίο έσπασαν ένα μεγάλο τζάμι, κατέστρεψαν αντικείμενα του προσωπικού και άδειασαν πέντε πυροσβεστήρες! Εκτεταμένες ζημιές υπήρχαν ακόμη στο γραφείο της ΕΠΑΣ όπου παραβίασαν την πόρτα και άδειασαν τα ντουλάπια και τα συρτάρια, καθώς επίσης και στο χώρο όπου βρίσκονταν οι υπολογιστές και οι εκτυπωτές όπου διέλυσαν τα θρανία.

*** Μεγάλες ζημιές  έγιναν και στο 5ο Λύκειο Αγρινίου, αλλά εκεί δεν ευθύνονταν καταληψίες. Δράστες ήταν οι «κυνηγοί» μετάλλων, που μπήκαν αθέατοι στο προαύλιο και ξήλωσαν ανενόχλητοι τα κάγκελα και τις σχάρες από τα φρεάτια ομβρίων υδάτων!

*** Στόχος εισβολέων  έγινε και το κτίριο του 3ου Γυμνασίου Ορεστιάδας, όπου όμως οι άγνωστοι δράστες αρκέστηκαν στην λεηλασία του… κυλικείου! Παραβίασαν την πόρτα, άρπαξαν όσα χρήματα βρήκαν στην ταμειακή μηχανή και πήραν μαζί τους συσκευασίες με χυμούς και κρουασάν, πολλές από τις οποίες σκόρπισαν στο έδαφος κατά την διαφυγή τους.

--------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.