Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΧΕΔΟΝ 6 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΟΒΕΡΔΟΥ!

Από αστυνομικούς της Ασφάλειας Πατρών συνελήφθη 57χρονος, ο οποίος κατηγορείται για μεγάλες οφειλές...Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται γ...


Από αστυνομικούς της Ασφάλειας Πατρών συνελήφθη 57χρονος, ο οποίος κατηγορείται για μεγάλες οφειλές...Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για διευθύνοντα σύμβουλο μεταφορικής εταιρείας με εκκρεμή χρέη προς το Δημόσιο, συνολικού ύψους 5.831.602,87 ευρώ.

Ο 57χρονος θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συλληφθείς ονόματι Θεόδωρος Καμπέρος είναι κουμπάρος του υπουργού Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδου.
Ο 57χρονος, είχε αναμιχθεί και με τα ΜΜΕ της Πάτρας, ενώ η επιχειρηματική
δράση του επεκτείνεται και έξω απο την πόλη.

Πηγή: enikos.gr

-------------------------

2 σχόλια

  1. ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ ΧΕΡΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Nα βάλει ο θΕΌς το χέρι του να απαλλαγούμε από τέτοια κλεφτοτυπάκια και τους παρατρεχάμενους τους ή αλλιώς καλά το γράψατε να βάλει ο στρατός τις αρβύλες.Εχουν χάσει και το παραμικρό ίχνος ανθρωπιάς και συνείδησης, άν είχαν και συνεχίζουν να οδηγούν τη χώρα σε καταστροφή και τους πολίτες της σε απόγνωση. Ξεκίνησαν οι περισσότεροι απ΄αυτούς χωρίς δεύτερο παντελόνι και απέκτησαν περιουσίες με τον τρόπο που γνωρίζουν πολύ καλά και κατάντησαν τους νοικοκυραίους επαίτες!Να οδηγηθούν το συντομότερο στην αγχόνη για να σώσουμε τη πατρίδα και τα παιδιά μας από την ολοκληρωτική ισοπέδωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.