Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΙΣ ΑΡΒΥΛΕΣ - ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ" - ΠΕΜΠΤΗ 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012 - ΑΡ.Φ. 533

Μπορεί η πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του "ΣΤΟΧΟΥ" να είναι η Πέμπτη, αλλά η Εφημερίδα των Ελληνόψυχων βρίσκεται στα περίπτερα και τα ψ...

Μπορεί η πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του "ΣΤΟΧΟΥ" να είναι η Πέμπτη, αλλά η Εφημερίδα των Ελληνόψυχων βρίσκεται στα περίπτερα και τα ψιλικατζίδικα ΟΛΗΣ της Ελλάδος (και της Κύπρου συμπεριλαμβανομένης) και το Σαββατοκύριακο. (και για όλη την εβδομάδα) Δεν πρέπει να υπάρχει ούτε ένα σημείο διάθεσης τύπου, και στο πιό απομακρυσμένο χωριό που να μην έχει τον "ΣΤΟΧΟ". Στην Κύπρο η διάθεση γίνεται από ΟΛΑ τα σημεία διάθεσης Ελλαδικού τύπου. Η ανάρτηση της εφημερίδας ΣΑΣ είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ και σε εμφανές σημείο τουλάχιστον κατά την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας της. Αν δεν βρείτε τον "ΣΤΟΧΟ" ενημερώστε μας στον stoxos@gmail.com.


Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ... ΚΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΙΣ ΑΡΒΥΛΕΣ. ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΟΥ "ΣΤΟΧΟΥ" ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΛΥΣΗ ΤΟΥ... ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!



ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΒΙΑ ΒΛΕΠΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ - ΑΝΑΒΡΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΑΚΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΚΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΙΡΦΕΡΕΙΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ - ΕΝΑ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟ Ή ΕΝΑ ΤΥΧΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ - Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ "ΓΝΩΣΤΟΥ ΧΩΡΟΥ" ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.



- ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ “ΨΗΛΟΥ” ΝΑ ΓΙΝΕΙ... ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ; -ΑΝΑΚΙΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΘΕΜΑ... “ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ” ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ! -Ο ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ “ΣΚΑΪ” ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ, ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ -ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΙΩΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ;


-ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ ΤΡΕΙΣ, ΕΧΑΘΗ Η ΠΑΤΡΙΣ... -Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΜΕ ΤΟ... ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟ ΟΝΟΜΑ ΡΙΚΙ ΒΑΝ ΜΠΟΥΣΧΟΤΕΝ, ΕΓΡΑΨΕ ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΗΣ ΤΩΝ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΩΝ! -ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΑΒΕΙ ΤΟΝ ΛΑΚΚΟ


-ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΘΕΪΣΜΟ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ... ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΟΡΔΟΧΑΪ ΦΡΙΖΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΕΪΣΜΟΥ!


-ΣΧΕΔΙΟ ΚΟΣΣΟΒΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ - ΕΧΕΙ ΜΑΚΡΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ «ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ» ΤΟΥ ΣΤΕΗΤ ΝΤΙΠΑΡΤΜΕΝΤ- ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ -ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΤΙΣ “ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ” - ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΙΚΙΑ - ΑΝΕΘΕΣΑΝ ΤΙΣ... ΜΕΛΕΤΕΣ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ - ΚΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΒΑΡΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ... ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΗΚΑΝ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΑΜΗΔΕΣ  ΚΑΙ ΧΤΙΖΟΥΝ ΜΝΗΜΕΙΟ... "ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ" ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ"


-ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΚΙΝΕΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ... -ΓΙΑ ΤΗΝ "ΣΗΜΑΙΑ" ΤΩΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΠΑΤΗΜΕΝΟ ΠΕΝΤΑΔΑΚΤΥΛΟ!


-ΔΡΑΣΤΗΡΙΑ Η ΧΑΝΟΥΜΙΣΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΡΑΜΑΛΗ... -ΠΗΓΕ ΣΕ ΤΣΑΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ "ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΞΑΝΘΗΣ"


-ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ Ο “ΑΣΤΡΑΦΤΕΡΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ”! -ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΟΤΙΜΙΑ

-ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ, ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΦΡΑΧΤΗ ΣΤΗΝ... ΣΤΕΡΙΑ!



-ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΤΟ... ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ! -ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥΣ Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΟΥ


-ΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ... ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΟΜΑΛΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ... ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ! --ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ"


-Ο πληθυσμός της Ελλάδας μειώνεται; -Μια πρώτη κριτική ανάλυση των προσωρινών αποτελεσμάτων της απογραφής του 2011

-Ολοταχώς για χρεοκοπία η Ελλαδική Εκκλησία -"Λουκέτο" και στον Ραδιοσταθμό της...



-Κοσμοσυρροή στην πατριωτική εκδήλωση του Γυθείου -«Ίμια και Λακωνικό ήθος»

2 σχόλια

  1. KAI O ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΨΗΛΟΤΑΚΟΥΝΑ ΤΟΥ. ΤΙΣ ΜΠΟΤΕΣ ΤΙΣ ΦΟΡΑΓΑΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άφερημ, μπρε Δημητράκη, άφερημ. Μερικοί ζούνε στην κοσμάρα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.