Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΙ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ Ο 13ΟΣ ΚΑΙ 14ΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΑΦΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ 2012 Η ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ Ή ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ "Ε" ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ...

Χαιρετίσματα θα αρχίσει να στέλνει σιγά σιγά ο "Στόχος" σε όσους σας παραμύθιαζαν τόσα χρόνια, αποκοιμίζοντας σας και χώνοντας σα...


Χαιρετίσματα θα αρχίσει να στέλνει σιγά σιγά ο "Στόχος" σε όσους σας παραμύθιαζαν τόσα χρόνια, αποκοιμίζοντας σας και χώνοντας σας ακόμη πιό βαθειά στους καναπέδες σας... Έφτασε το 2012 και σταμάτησαν ξαφνικά και οι κουβέντες για αυτούς που θα ερχόντουσαν να μας σώσουν! Από άλλα μέρη ακόμη και του Σύμπαντος! Ε; Λούφαξαν οι απατεώνες που έκαναν βουτιά στις τσέπες σας και όχι μόνο! Το χειρότερο από όλα ήταν πως δημιουργούσαν την διάχυτη εντύπωση πως δεν θα χρειατεί να κάνουμε τίποτα! Άλλοι θα μας σώσουν... Ας ετοιμάζονται λοιπόν σιγά σιγά να τ΄ακούσουν και να εκτεθούν δημοσίως... Γιατί δεν θα τους αφήσουμε έτσι!

6 σχόλια

  1. ΠΑΝΤΩΣ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΤΑ ΈΛΕΓΕ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΩΣ ΤΟ 2012 ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ... ΣΑΦΕΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ... ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΣΤΟΧΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχεις απολυτο δικιο Στοχε! Λες και ηταν κι αυτοι στο κολπο ωστε να αποκειμησουν τον λαο και να τον λαπαδιασουν ωστε να μη φερη αντισταση σ αυτες τις κρισιμες στιγμες που περνα! Οχι μονο να εκτεθουν αλλα να τους βαλουμε να επιστρεψουν τα χρηματα του αβουλου κοσμακη που κατακοροιδεψαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ...
    ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ <> ΣΤΟΝ ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥΣ ΜΑΓΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΜΑΓΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΌΧΙ ΤΟ ΔΙΚΌ ΤΟΥΣ.
    ΒΑΛΤΕ ΜΕΣΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑ(Ω)ΛΟΓΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΗΣΑΥΡΙΖΑΝ ΜΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.
    ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑTIONALGEOGRAPHIC ME ΕΙΔΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΚΑΙ ΕΞΩΦΥΛΛΟ...
    ΤΩΡΑ ΠΟΙΟ ΕΤΟΣ ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΑ;;; Χ.Κ.Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπομονή, συν Αθηνά και χείρα κινει.
    Η εξ ουρανού βοήθεια έρθει, όταν ο έλλην ενεργοποιηθεί και τα βάλει με την νεα τάξη πραγματων.
    Χωρίς μάχη, δεν υπάρχει βοήθεια, η τιμώρία των Έλλην μετά της καταστροφές της Ατλαντίδας τελείωσε.
    Η Ζωή ξεκίνησε απο εδώ και θα τελειώσει εδώ, αυτό να το θυμάστε,και να μην ρίχνετε χολή.

    Ανδρομέδιας Ταυτότητος Ιπτάμενα Αστρόπλοια. (Α.Τ.Ι.Α)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κανείς δε μίλησε για καταστροφή της γης το 2012 ούτε οι Μάγιας, ούτε κανένας άλλος. Δεν ακούμε μόνο με τ' αυτιά, ούτε βλέπουμε μόνο με τα μάτια αλλά καταλαβαίνουμε με το μυαλό. Διαβάστε Πλούταρχο και Αριστοτέλη για να καταλάβετε ποιοι είναι αυτοί οι έξω - γήινοι που θα έρθουν να σώσουν τον Ελληνισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Κεραμυδας (συγχωρεμενος να ναι) φλομοσε τη κοινωνια μας με βιβλια που εχουν ποιο πολυ φαντασια κι απο τα κομιξ της marvel..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.