Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

"ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ..."!!! ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΙ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΗΣΕ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΠΑΓΙΖ;;;

  Η απάντηση του Μπαγίζ στον Σρκοζί για την θέμα της γενοκτονίας των Αρμενίων (το θέμα ΕΔΩ ), χρειάζεται και δεύτερη ανάγνωση... Κι αυτό γ...


Η απάντηση του Μπαγίζ στον Σρκοζί για την θέμα της γενοκτονίας των Αρμενίων (το θέμα ΕΔΩ), χρειάζεται και δεύτερη ανάγνωση... Κι αυτό γιατί οι τούρκοι ομολογούν ότι έχουν τα δίκτυα επικοινωνίας που χρειάζεται με εκείνες τις μουσουλμανικές ομάδες και οργανώσεις που έκαψαν την Γαλλία και συνεχίζουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα να προκαλούν ταραχές. Αυτό σημαίνει η φράση "Θα ήταν καλύτερα για την ηρεμία στην Γαλλία...". Επναλαμβάνουμε το σημείο της δήλωσης που παρουσιάζει το ενδιαφέρον:

«Θα ήταν καλύτερα για την ηρεμία στη Γαλλία, την Ευρώπη και τον κόσμο να εγκαταλείψει ο Σαρκοζί το ρόλο του ιστορικού και να σπάσει λίγο το κεφάλι του για να βγει η χώρα του από την οικονομική δίνη στην οποία βρίσκεται και για να σκεφτεί σχέδια για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ενωσης»


Απορίας άξιον είναι το θράσσος που επιδυκνείουν οι μογγόλοι στις δηλώσεις τους και οι οποίες στρέφονται πιά κατά της παγκόσμιας κοινότητας! Για αυτό κι εμείς καλλιεργήσαμε και συνεχίζουμε να πιστεύουμε στο σύνθημα: ΕΞΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠ' ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!

"ΣΤΟΧΟΣ"
------------------------------------

1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.