Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ! 10 ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ!

Στην παρέλαση που θα κάνει ο Ελληνικός Στρατός στην Τραπεζούντα σίγουρα θα έχει πολύ περισσότερο κόσμο και ενθουσιασμό. Οι Πόντιοι στην πλε...


Στην παρέλαση που θα κάνει ο Ελληνικός Στρατός στην Τραπεζούντα σίγουρα θα έχει πολύ περισσότερο κόσμο και ενθουσιασμό. Οι Πόντιοι στην πλειοψηφία τους κάτοικοι της Τραπεζούντας γύρισαν την πλάτη στην εθνική γιορτή της τουρκίας και την επέτειο σφαγής των Ελλήνων και με αφορμή την θρησκευτική γιορτή έκατσαν σπίτι τους... Αντιγράφουμε:

(του MANΩΛΗ ΚΩΣΤΙΔΗ για το onalert)

Δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους οι αξιωματικοί αλλά και ο νομάρχης της Τραπεζούντας όταν διαπίστωσαν πως στην σημερινή (σ.σ. χθεσινή) εθνική γιορτή της Τουρκίας, στο δρόμο είχαν συγκεντρωθεί μόλις 10 άτομα!

Σήμερα οι γείτονες μας γιορτάζουν τη νίκη τους απέναντι στον ελληνικό στρατό το 1922. Σε κάθε πόλη της Τουρκίας διοργανώνονται παρελάσεις. Όμως η σημερινή ημέρα συνέπεσε με τη θρησκευτική γιορτή των Μουσουλμάνων δηλαδή το Μπαϊράμι και έτσι οι περισσότεροι τούρκοι αδιαφόρησαν για την εθνική τους γιορτή.

Όμως αυτό που συνέβη στην Τραπεζούντα όπου έχει ένα εκατομμύριο πληθυσμό δεν είχε κανένα προηγούμενο. Ο Νομάρχης και ο στρατιωτικός διοικητής αναγκάστηκαν να χαιρετήσουν τους άδειους δρόμους της πόλης, καθώς μόλις 10 άνθρωποι είχαν σπεύσει στην άκρη του δρόμου.
Έτσι η παρέλαση της εθνικής γιορτής μετατράπηκε σε φιάσκο.

2 σχόλια

  1. ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!Περισοτερους θα μαζεψε ο χαλπινπλογλου!!
    (εκει υπηρχε και το χρημα ...παρουσια 10 ευρω/ατομο ,σημαιακι 15 )
    -------------
    Απο αυτο αποδυκνυεται το "εθνικο" φρονημα του τουρκικου "ΛΑΟΥ"
    ----------------------
    Εξ αλλου στα απομονομενα χωρια του Ποντου υπαρχουν ακομη οι κρυπτοχριστιανοι που για να γλυτωσουν ειπαν στον Τοπαλ πασα οτι ηταν μουσουλμανοι και την εκαναν... Αντε βρες τους στα βουνα μετα..
    Τη βασικη γενοκτονια ο τοπαλ την εκανε στις μεγαλες πολεις..
    -----------
    Σε παλιοτερες γενοκτονιες στον Ποντο για να γλυτωσουν τους υποχρεωνε η πυλη να αλλαξουν η την γλωσσα τους η την θρησκεια τους . Πολλα χωρια προτιμουσαν την γλωσσα .

    Οταν το 22 οι απογονοι που εκδιωκονταν ως χριστιανοι πλεον απο τον ΚΕΜΑΛ με ΚΑΘΑΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ μαθαιναν απο τους αλλους οτι η γλωσσα που μιλουσαν ηταν τουρκικη ΚΑΙ ΟΧΙ Ελληνικη ξεσπαγαν σε κλαματα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ,ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥΡΚΕΥΟΥΝΕ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ,ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΓΥΡΕΥΟΥΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.