Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΟΤΕΣ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ >> ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ" - ΠΕΜΠΤΗ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - ΑΡ.Φ. 510

Μπορεί η πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του "ΣΤΟΧΟΥ" να είναι η Πέμπτη, αλλά η Εφημερίδ α των Ελληνόψυχων βρίσκεται στα περίπτερα και τα ...

Μπορεί η πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του "ΣΤΟΧΟΥ" να είναι η Πέμπτη, αλλά η Εφημερίδα των Ελληνόψυχων βρίσκεται στα περίπτερα και τα ψιλικατζίδικα ΟΛΗΣ της Ελλάδος (και της Κύπρου συμπεριλαμβανομένης) και το Σαββατοκύριακο. (και για όλη την εβδομάδα) Δεν πρέπει να υπάρχει ούτε ένα σημείο διάθεσης τύπου, και στο πιό απομακρυσμένο χωριό που να μην έχει τον "ΣΤΟΧΟ". Στην Κύπρο η διάθεση γίνεται από ΟΛΑ τα σημεία διάθεσης Ελλαδικού τύπου. Η ανάρτηση της εφημερίδας ΣΑΣ είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ και σε εμφανές σημείο τουλάχιστον κατά την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας της. Αν δεν βρείτε τον "ΣΤΟΧΟ" ενημερώστε μας στον stoxos@gmail.com. Να υπενθυμίσουμε τέλος ότι ο "ΣΤΟΧΟΣ" θα βγαίνει ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΝΟ αν χρειαστεί... και πως ο ΑΓΩΝΑΣ για την Πατρίδα ΔΕΝ ΠΑΕΙ διακοπές! Πάρτε μαζί σας τον "Στόχο" όπου κι αν βρεθείτε. Διαβάστε από τον "Στόχο" που κυκλοφορεί:


TAVUK - TAVUK - TAVUK 

ΚΟΤΕΣ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ - ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΞΕΚΙΝΑ Η ΚΥΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΡΕYΝΕΣ ΣΤΗΝ "ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΘΟΡΙΣΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΟΖ - ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΣΟΥΝ... ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΣΤΕΠΕΣ!

 ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ":  ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ - Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ,  ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ, Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ, ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ... - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΟΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΕΑΝ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ!

 ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ":  ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΑΣΔΕΝ ΤΟ 74 ΕΠΙ ΙΩΑΝΝΙΔΗ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΚΑΙ ΠΕΘΕΡΟΣ ΤΟΥ ΝΤΑΛΑΡΑ - ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ - ΠΟΥ ΦΥΛΟΥΣΕ ΣΚΟΠΙΑ Ο ΝΤΑΛΑΡΑΣ ΤΟ 1967

ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΑΚΡΙΤΕΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ - ΕΧΕΙ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕΙ Η ΟΡΓΗ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΥΘΥΝΟΫΠΕΥΘΥΝΩΝ 

 ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ":  ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΙ ΔΗΜΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΡΓΙΑ ΤΗΝ 3ΟΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ - ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΜΥΚΗΣ ΚΑΙ ΑΡΡΙΑΝΩΝ - ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΓΚΑΘΕΤΩΝ!

Ο ΜΠΑΜΠΑΤΖΑΝ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ... ΡΑΜΑΖΑΝΙ! - ΕΚΡΥΨΑΝ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΕΣΑ - ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΡΑΜΑΖΑΝΙ ΟΡΓΙΑΣΕ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ - ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΑΝΤΟΥΡΚΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ! 

 ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ":  ΑΧ... ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ... - ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ" ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥΣ - ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΑΝ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΩΝ

ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ...: ΙΣΛΑΜΙΣΤΙΚΟ ΓΕΥΜΑ ΙΦΤΑΡ ΠΑΡΕΘΕΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΗΣ, Η ΠΡΟΞΕΝΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!

ΜΟΝΟ Η ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ

ΞΕΧΝΑΝΕ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΟΙ ΧΙΩΤΕΣ! - ΙΣΩΣ Η ΜΑΣΤΙΧΑ ΝΑ ΑΞΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ: 

ΛΑΘΡΑΙΟΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ Ο... ΜΠΑΡΜΠΑΣ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ! - ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΚΥΛΙΑ ΑΠΑΓΑΓΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ... ΑΜΟΙΒΗ! - ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΣΑΡΙΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ... - Η ΣΥΝΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ! ΤΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ - ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ - ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ: ΕΙΝΑΙ... ΚΟΤΕΣ! - ΠΩΣ Η CIA ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΝ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. Ο ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΗ ΑΠΑΤΗ - ΜΕΣΙΣΤΙΕΣ ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΚΟΥ! - Η ΒΑΝΑ Η ΝΤΑΡΝΤΑΝΑ ΚΑΙ Η... ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΙΛΙΑ! - ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΤΣΙ ΝΙΚΗΣΕ Η ΠΑΤΡΙΔΑ - "ΛΑΔΙ" ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ- ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ! - ΑΝΤΑΛΛΑΞΑΝ... ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΔΑΦΙΚΟ!- ΑΚΡΩΣ ΦΙΛΙΚΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΚΑΙ ΕΡΟΓΛΟΥ - ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΗ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΗ

ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ: 

ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΜΕΤΑΞΟΠΟΥΛΟΣ! - ΧΑΝΟΥΝ ΤΗ ΜΑΣΑ ΚΑΙ ΤΗ ΡΕΜΟΥΛΑ ΟΙ... ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ - ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ...- ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ 28 ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΒΟΥ! 






5 σχόλια

  1. Μα επειδή μας τρέμουν γι αυτό και μας χτυπάνε από την μια με τον οικονομικό πόλεμο κι απ’ την άλλη προσπαθούν με μια ντε φάκτο κατάσταση την διάλυση της Πατρίδας μας, το να μας κουβαλούν χιλιάδες λαθρομετανάστες μουσουλμάνους, ώστε σε λίγα χρόνια να έχουν δικαιώματα κι εκείνοι όπως κι εμάς τους Έλληνες χριστιανούς, καταστρέφοντας έτσι την ελληνική ομοιογένεια!... Δεν ήμουν ποτέ ρατσιστής και μάλιστα έδωσα αγώνες για να μπορούν να ζήσουν κι αυτοί σαν άνθρωποι. Όμως τώρα που βλέπω ότι είναι σχέδιο από τους εχθρούς μας έχω αλλάξει εντελώς τις απόψεις μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχουν πολλές σελίδες που αναδημοσιεύουν τις δηλώσεις ενός ψόφιου γουρουνιού του Οζάλ που έλεγε "δε θα χρειαστεί να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες, θα τους στείλουμε 5 εκατομμύρια μουσουλμάνους και θα τελειώσει το θέμα ειρηνικά".
    Έξω οι αφροασιατική μούχλα από τη χώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ 1/9/11 7:05 μμ

    >ενός ψόφιου γουρουνιού του Οζάλ<

    Eικάζω ότι δεν είσαι Έλληνας, διότι η ύβρις νεκρού δεν είναι συνήθεια ελληνική. Επιπλέον, γιατί αυτός ο χαρακτηρισμός σε έναν άνθρωπο, ο οποίος ήταν πατριώτης και νοιαζόταν για το συμφέρον της πατρίδας του; Θα ήθελες να έχουμε πρωθυπουργούς σαν τον Οζάλ ή τον Έρντογαν, αντί για Γιωργάκια και Κωστάκια, ανθρώπους κάτω του μετρίου και προφανώς λειψούς σε πατριωτισμό και θάρρος;

    >Έξω οι αφροασιατική μούχλα από τη χώρα!<

    Αντί να κραυγάζεις ανέξοδα μέσα από ιστολόγια, γιατί δεν κάνεις κάτι να διώξεις την μούχλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελικά στα γεγονότα της Κύπρου τον Ιούλιο 1974 αρχηγός ΑΣΔΕΝ ήταν ο Γεώργιος Ραγκούσης όπως γράφει ο κ. Χατζηγώγος στο τελευταίου φύλλο του "Στόχου" ή ο Αγαμέμνων Γκράτσιος όπως διάβασα αλλού?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλοι οι προδότες της Ελλάδος έχουν αφήσει απογόνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.