Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΡΟΣΟΧΗ! ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΖΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ 3 ΜΗΝΕΣ ΖΩΗ, ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ!

Ηταν Νοέμβριος του 2001 κι έχουμε Ιούνιο του 2011... Μικροί, γλοιώδεις και φθονεροί ημιέλληνες, που στοιχημάτιζαν δίπλα μας κι από την πρώτη...

Ηταν Νοέμβριος του 2001 κι έχουμε Ιούνιο του 2011... Μικροί, γλοιώδεις και φθονεροί ημιέλληνες, που στοιχημάτιζαν δίπλα μας κι από την πρώτη μέρα ότι ο "Στόχος" δεν έχει ούτε τρεις μήνες ζωής από την επανέκδοσή του, συνεχίζουν να κυκλοφορούν, χωρίς τσίπα και ντροπή, παριστάνοντας τους υπερπατριώτες μαχητές, ενώ το μόνο τους κατόρθωμα μέχρι τώρα είναι να μας διασκεδάζουν... (Άντε και να στείλουν κανα πιτσιρικά σε Νοσοκομείο με την ανευθυνότητα και την απελπισία τους...)

Η μαύρη αλήθεια βέβαια που θα τους φάει, είναι πως μόλις είδαν το στοίχημα να χάνεται, προσπάθησαν να το στήσουν και ξεκίνησαν έναν πολύχρονο αγώνα εναντίον του "Στόχου" από όποιο μετερίζι κι αν έβρισκαν εύκολο, χωρίς να τους απασχολεί με ποιούς ταυτίζονταν. Αρκεί να βρίσκονταν απέναντι μας, με κάθε τρόπο... Ανέντιμο, Ανήθικο, Παράνομο, καμιά σημασία δεν είχε και συνεχίζει να μην έχει...

Ελπίζουμε όμως να είναι καλά και να μας διασκεδάζουν και στην επόμενη 500άρα του "Στόχου", που έρχεται ολοταχώς και σε εβδομαδιαίες δόσεις των 16 σελίδων, γραμμένων με αίμα και τσεκούρι, ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ, όπως και τα δέκα τελευταία χρόνια, όπως κι όλα τα προηγούμενα όταν δημιουργήθηκε ο θρύλος του "Στόχου", από τον αξέχαστο ιδρυτή της Γιώργο Καψάλη!

"ΣΤΟΧΟΣ"


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.