Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

"ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ"! ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ.

Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος μέσω του παρόντος δελτίου τύπου επιθυμεί να εκφράσει την έντονη αγανάκτηση του, η οποία προέκυψε από την τ...

Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος μέσω του παρόντος δελτίου τύπου επιθυμεί να εκφράσει την έντονη αγανάκτηση του, η οποία προέκυψε από την τοποθέτηση του εφίππου ανδριάντος του Μεγάλου Αλεξάνδρου στα Σκόπια. Πρόκειται περί ενός αγάλματος γιγαντιαίων διαστάσεων το οποίο μάλιστα κόστισε 9.400.000 ευρώ, τη στιγμή που στην Αθήνα αναβάλεται διαρκώς η τοποθέτηση ενός ταπεινού γλυπτού, λόγω της έλλειψης 45.000 ευρώ. Αυτό βέβαια δεν εμποδίζει το Δήμο Αθηναίων να συνδιοργανώνει παρελάσεις κιναίδων και λεσβιών.

Το ερώτημα που ευλόγως γεννάται είναι το εξής. Αλήθεια κύριοι ιθύνοντες των διαφόρων υπουργείων αναρωτηθήκατε το πού βρήκαν τα χρήματα οι ξυπόλητοι γυφτοσκοπιανοί και παριστάνουν τους άρχοντες της χερσονήσου του Αίμου; Μήπως πίσω από όλα αυτά βρίσκεται αυτός ο γαμψομύτης σιωνιστής που ακούει στο όνομα Τζορτζ Σόρος; Ερωτήματα που φυσικά δεν περιμένουμε να απαντηθούν. Ξέρουμε πολύ καλά με ποιους έχουμε να κάνουμε και θα το διαπιστώσουν με συνοπτικές διαδικασίες όταν οι καιροί το θελήσουν.

Δυστυχώς το προδοτικό και κατεχόμενο ελλαδικό κράτος δεν κάνει το παραμικρό για να πιέσει τους καλούς μας γείτονες. Με ένα αποκλεισμό των συνόρων ξέρουμε πολύ καλά ότι δε θα αντέξουν στην οικονομική πίεση ούτε ένα μήνα. Επιρρίπτουμε κάθε ευθύνη βέβαια και στους προδοτικά φερόμενους "συμπατριώτες" μας που με τις επισκέψεις τους στα καζίνο αλλά και τις διακοπές αναψυχής στην Ωχρίδα δίνουν το αίμα τους για να φτιάχνουν οι αθίγγανοι των Σκοπίων αγάλματα και να καπηλεύονται την ιστορία μας. Επιτέλους κύριοι και κυρίες των γραφείων τουρισμού σταματήστε να αιμοδοτείτε αυτό το έκτρωμα των Βαλκανίων. Η ζωή δεν είναι μόνο κέρδος. Επίσης καταδικάζουμε την αδιάφορο στάση των ψευτοαγανακτισμένων κατσαρολάδων του Συντάγματος και της κάθε πλατειούλας, οι οποίοι ενδιαφέρονται μόνο για το πως θα φάνε λίγο περισσότερο, παρά για τα εθνικά θέματα. Ούτε καν το υποτιθέμενο πατριωτικό κόμμα- απόκομμα του ΛΑ.Ο.Σ. δεν αντιδρά ,αφού θα μπορούσε να κατεβάσει τον κόσμο του στους δρόμους ή ακόμη και να αποκλείσει τα προσωρινά μας σύνορα. Αιδώς Αργείοι.

Ως Έλληνες εθνικιστές ζητούμε την τοποθέτηση ανδριάντων του Μεγάλου μας Στρατηλάτη σε κάθε πόλη της Ελλάδος. Κύριε Παπανδρέου θα σας θυμίσουμε κάποιους λεονταρισμούς του πατρός σας που αφορούσαν τη βύθιση του Σισμίνγκ. Εάν θέλετε να μείνετε στην ιστορία και να αλλάξουμε γνώμη για το πρόσωπό σας, σας στέλνουμε ένα και μόνο μήνυμα: " Βομβαρδίσατε τα Σκόπια..."

1 σχόλιο

  1. >"ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ"!<
    "ΒΥΘΙΣΑΡΕ ΧΟΡΑ"

    Βίοι παράλληλοι. Κάθε πράγμα γίνεται στην ώρα του. Κάποτε θα έφτανε μία απειλή. Τώρα, αυτά είναι απλώς ανοησίες. Τα έλεγε ο αείμνηστος Καψάλης, αλλά ποιος τον άκουγε και ποιος τον θυμάται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.