Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΧΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΥΠ! ΤΗΝ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΟΙ ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΜΕΔ

Τελικά μαζεύτηκαν δε μαζεύτηκαν, 100 συσμεδίτες και μερικοί παρασυρόμενοι αφελής που πέρασαν τα ιατρικά τέστ με μέσο ανάμεσα τους, στον σταθ...

Τελικά μαζεύτηκαν δε μαζεύτηκαν, 100 συσμεδίτες και μερικοί παρασυρόμενοι αφελής που πέρασαν τα ιατρικά τέστ με μέσο ανάμεσα τους, στον σταθμό ΑΚΡΟΠΟΛΗ του μετρό και το ξανασκέφτηκαν οι Πεμπτοφαλαγγίτες του ΣΥΣΜΕΔ να κάνουν πορεία προς την πλατεία Κολοκοτρώνη κι έτσι πήγαν για καφέ στην πλάκα, αλλά γιατί έπρεπε να το κάνουν με τις στολές και συγκροτημένα και μάλιστα μετά από ανακοίνωση, ακόμη δεν καταλάβαμε.

Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων Αξιωματικών έχει γυρίσει -όχι τώρα αλλά πολύ καιρό πριν- την πλάτη σε αυτούς που επιχειρούν την διάβρωση των Ενόπλων Δυνάμεων και την κατάληση της Ιεραρχίας και της Πειθαρχίας και που εχθές προσπάθησαν να κάνουν ακόμη μια προβοκάτσια οδηγώντας οργανωμένα Έλληνες Αξιωματικούς σε συγκέντρωση συνδικαλιστών της Αστυνομίας... Άλλο χάλι κι εκεί, στην πλατεία Κολοκοτρώνη εχθές το απόγευμα, που το βλέπουμε και χαλυβδώνει την πεποίθηση μας! ΟΧΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΥΠ!!!

www.stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.