Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

"ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ ΠΟΙΝΗΣ..."

Οργή, οδύνη και αγανάκτηση είναι τα συναισθήματα που επικρατούν στις τάξεις του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου, εξαιτίας της στυγερής δολοφ...

Οργή, οδύνη και αγανάκτηση είναι τα συναισθήματα που επικρατούν στις τάξεις του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου, εξαιτίας της στυγερής δολοφονίας δύο νέων παιδιών που υπηρετούσαν στη μονάδα ΔΙΑΣ της ΕΛ.ΑΣ. Δεν είναι η πρώτη φορά που η ελληνική κοινωνία θρηνεί για το χαμό ανθρώπων που πέφτουν στο βωμό του καθήκοντος. Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε για ελλειπή εξοπλισμό και σαφώς υποδεέστερο των συναδέλφων τους που εργάζονται σε χώρες της Ευρώπης. Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε ότι οι αμοιβόμενοι με 800 ευρώ αστυφύλακες αγοράζουν μόνοι τους τα αλεξίσφαιρά τους.
Σε τέτοιες στιγμές αρμόζει μόνο το πένθος και ο σεβασμός στη μνήμη των αδικοχαμένων. Δε θα αναλωθούμε σε μικροπρέπειες και πολιτικοποίηση του όλου θέματος
ζητώντας τις παραιτήσεις ακόμη κι από τις βουλευτικές έδρες των υψηλά ισταμένων. Δε θα ασχοληθούμε με τον ευαγγελιστή της εγκληματικής εκμηδένισης κ. Χρυσοχοίδη ( πρώην ΥΠ.ΠΡΟ.ΠΟ.). Προφανώς ως εθνικιστές έχουμε προβλήματα με τους υψηλά ισταμένους στα σώματα ασφαλείας, αφού εδώ και ένα περίπου χρόνο έχει ξεκινήσει ένα ανελέητο κυνήγι μαγισσών και στην προκειμένη περίπτωση των "κακών φασιστών". Αυτό όμως δε σημαίνει ότι είμεθα ενάντιοι στο θεσμό της αστυνομίας, αφού είναι απαραίτητος για την ομαλή λειτουργία του κράτους, υπό σωστές συνθήκες λειτουργίας.
Ως εθνικιστές απαιτούμε την άμεση σύλληψη των δραστών καθώς και την επαναφορά της θανατικής ποινής για όσους προβαίνουν σε στυγερά εγκλήματα κατά της ανθρωπίνου ζωής και όχι μόνον. Κατ' αυτό τον τρόπο να είστε σίγουροι ότι θα εξαφανιστεί κάθε ίχνος κακουργήματος κύριοι ιθύνοντες. Τέλος καλούμε όλα τα παιδιά των λουλουδιών της αριστεράς και της καθόδου να καταδικάσουν το γεγονός, εάν φυσικά τους έχει μείνει και λίγο φιλότιμο.
Ευχόμαστε αυτό να είναι το τελευταίο προσκλητήριο νεκρών. Ευχόμαστε να είναι η τελευταία φορά που η γαλανόλευκος σημαία κυματίζει μεσίστιος ,θρηνώντας κι αυτή με τη σειρά της τα νιάτα που φεύγουν σκεπασμένα με το ιερό της ύφασμα. Ευχόμαστε να είναι η τελευταία φορά που θα ακουστεί το πένθιμον εμβατήριον συνοδεία πυροβολισμών. Κι έπειτα από λίγο μια ιαχή. "ΑΘΑΝΑΤΟΙ".

3 σχόλια

  1. Oi xamhlo amoibwmenoi Astufulakes agorazoun monoi tous ta aleksisfaira gileka,enw oi politikanthdes ths giafkas stin plateias Syntagmatos "Agorazoun " BIllares katw apo thn Akropoli!!!

    OI ALO8RHSKOI EGGLHMATIES,DOLOFONOUN KA8E MERA KAI ENAN ELLHNA,GEROUS,NEOUS,ASTUFULAKES, H XWRA KATHNTHSE ENA ANARXIKO MPOURDELLO, O STRATOS? KOIMATE......

    NA MHN KSEXNAME KAI TON PRW8YPOURGO TON SHMERINO THS ELLADOS,POU STIS PROGRAMMATIKES TOU DHLWSEIS TO PRWTO POU EKANE EITAN NA KATHGORHSH XWRIS STOIXEIA THN ELLHNIKH ASTYNOMIA OTI DH8EN SKOTWSE ENAN PAKISTANO!!!

    AKOMA NA ANAIRESH TA PSEMMATA TOU O ANIKANOS PRW8YPOURGOS!!! GEWRGIOS PAPANDREOU.

    A Byzantinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να επανέλθει η θανατική ποινή, πρέπει να φύγουμε από την ΕΕ, με εντολή της οποίας την καταργήσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η πορνο-βουλή μπορεί να κόψει πολλές άδικες παροχές που παίρνουν οι βουλευτές πολλοί από τους οποίους είναι ανθέλληνες ή εργάζονται για την διάλυση της ελληνικής κοινωνίας (βλέπε νιώτης και τέκνα τρομοκράτες ,κουράκης και πολλοί άλλοι δοσίλογοι και προδότες ) και τα λεφτά να πάνε εκεί που υπάρχει πραγματική ανάγκη. Είτε λέγεται αστυνομία (πρώτης γραμμής) είτε υγεία είτε ελληνική περιφέρεια.
    Εύχομαι από εκεί που είναι οι ψυχές των παιδιών που σκοτώθηκαν να ρίξουν φωτιά να κάψουν τους προδότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.