Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΑ ΦΡΕΣΚΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ "ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ" ΠΕΡΙ ΚΑΝΤΑΦΙ...

Στους προοδευτικούς συντρόφους που στήριζαν τον Καντάφι επί σειρά ετών -και δεν ήταν μόνο οι ΠΑΣΟΚΟΙ αλλά και οι αριστερίζοντες- αλλά και στ...

Στους προοδευτικούς συντρόφους που στήριζαν τον Καντάφι επί σειρά ετών -και δεν ήταν μόνο οι ΠΑΣΟΚΟΙ αλλά και οι αριστερίζοντες- αλλά και στους ελαφροδεξιούς φρεσκάρουμε τη μνήμη τους υπενθυμίζοντάς τους μια είδηση απο το πρόσφατο παρελθόν, τέτοιες μέρες το 2006:
"Την βούληση της Ελλάδας για περαιτέρω επενδύσεις στα πετρέλαια της Λιβύης, υπογράμμισε ο Πρ. της Δημοκρατίας Κ.Παπούλιας κατά τη συνάντηση που είχε σήμερα στην Τρίπολη με τον πρωθυπουργό της Λιβύης Αλ Μπαγντάτι αλ Μαχμούτι και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα υπάρξει ανταπόκριση και από πλευράς Λιβύης.
Κατά την τελετή υπογραφής δύο διακρατικών συμφωνιών στον τομέα του Τουρισμού και των μορφωτικών ανταλλαγών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας χαρακτήρισε σημαντική τη σημερινή ημέρα της επίσκεψής του για τις δύο χώρες.
«Ελλάδα και Λιβύη μπορούν να συνεργαστούν επίσης στη Βαλκανική και στις χώρες του Ευξείνου Πόντου» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Παπούλιας.
Ο Λίβυος πρωθυπουργός από την πλευρά του δήλωσε ευτυχής για την επίσκεψη του κ. Κ. Παπούλια τον οποίο χαρακτήρισε αγαπητό φίλο του ηγέτη της επανάστασης, ενώ μίλησε και αυτός για μια νέα περίοδο οικονομικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών και κάλεσε τους έλληνες επιχειρηματίες να επενδύσουν στη Λιβύη.
Αργά το βράδυ ο πρόεδρος τη Δημοκρατίας αναμένεται να συναντηθεί με το Μουαμάρ Καντάφι. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συνοδεύουν ο Υπουργός Πολιτισμού Γεώργιος Βουλγαράκης, οι υφυπουργοί Εξωτερικών Γ.Βαληνάκης και Ευρ.Στυλιανίδης και ο υφυπουργός Οικονομικών Π.Δούκας".
Στη φωτογραφία μπορείτε να δείτε απο παλαιότερη επίσκεψη του Καντάφι επί εποχής σοσιαλισμού Ανδρέα Παπανδρέου, με τον Κάρολο Παπούλια όρθιο...

2 σχόλια

  1. Εκτός του Καντάφι, ο αλήστου μνήμης Παπανδρέου είχε κι άλλους "φίλους", όπως τον Σαντάμ Χουσεΐν, τον Χαφέζ Αλ Άσσαντ, τον Ίντι Αμίν Νταντά κ.ά. Όλα τα τριτοκοσμικά μπουμπούκια, δηλαδή. Κι όμως, τον αποθέωναν στην Ελλάδα, λες κι επρόκειτο να κάνουμε προκοπή με τέτοια μυαλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. στον κοσμο εισαι ρε ανωνυμε 4/3/11 6:50 μμ
    Αμιν Νταντα λεει... Ρε ο Αμιν Νταντα επεσε το 1980 κ ο μπαμπας του τζεφρι ανεβηκε το 1981. Που τον ηξερε ο Αμιν τον Αντρικο? Ειχε παρε δωσε με την ελληνικη αντιπολιτευση εν καιρω πολεμου με την Τανζανια? Θα μας τρελανεις ρε φιλε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.