Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Η επιτροπή κατοίκων πλατείας Αττικής αναφορικά με τα γεγονότα που έγιναν την Κυριακή 27/2 στην εκδήλωση του Δήμου Αθηναίων δηλώνει τα εξής: ...

Η επιτροπή κατοίκων πλατείας Αττικής αναφορικά με τα γεγονότα που έγιναν την Κυριακή 27/2 στην εκδήλωση του Δήμου Αθηναίων δηλώνει τα εξής:

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την συμμετοχή αρκετών κατοίκων, παρουσία μάλιστα και δημοτικών συμβούλων από τον Δήμο Αθηναίων, όπως η Κα Φιλίνη, ο Κος Δραγούμης(από την παράταξη του Κου Καμίνη) ο Κος Αμυράς κ.α.
Οι κάτοικοι έθεσαν τα προβλήματα της περιοχής στους αρμόδιους φορείς ώστε να υπάρξουν λύσεις σε θέματα που ταλανίζουν χρόνια την περιοχή. Πάγια θέση των κατοίκων είναι ότι η γκετοποίηση και η υποβάθμιση της περιοχής θα πρέπει να λυθεί ΜΟΝΟ με διάλογο και όχι με πράξεις βίας απ'όπου κι αν προέρχονται αυτές.
Από το πρωί υπήρχε και έντονη αστυνομική παρουσία ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ (φοβούμενοι τι;) και μετά από απαίτηση των κατοίκων αλλά και τους χειρισμούς των δημοτικών συμβούλων που ανήκουν στην πλειοψηφία, απομακρύνθηκε.
Οι κάτοικοι δηλώνουν αποφασισμένοι να βοηθήσουν την νέα Δημοτική αρχή,στο μέτρο των δυνατοτήτων τους, απαλλαγμένοι από πολιτικές και προσωπικές ιδεολογίες και μόνο για το καλό της περιοχής. Δυστυχώς η προηγούμενη Δημοτική αρχή ήταν παντελώς απούσα και το γεγονός αυτό και μόνο έχει κάνει τους κατοίκους πιο επιφυλακτικούς σε υποσχέσεις και λόγια. Το διακύβευμα είναι ΕΡΓΑ και ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ.
Αναγνωριζουμε με επιφυλαξη της οποιες καλες προθεσεις συγκλισης των τωρινων αρχων του 6ου διαμερισματος αλλα δεν παραγνωριζουμε την ανυπαρξια του κρατους κ κατα επεκτασην την ηθελιμενη η οχι αδυναμια ληψης μετρων εκ μερους του 6ου διαμερισματικου συμβουλιου.
Αλλωστε οι διαυλοι επικοινωνιας ειταν κ ειναι ανοιχτοι αλλα οχι κ η υποτιμηση της νοημοσυνης μας.
Ολοι κρινομασταν εκ του αποτελεσματος.
Και κάτι τελευταίο αναφορικά με την παρέμβαση “γνωστής” κατοίκου της περιοχής στο Δημοτικό συμβούλιο της 28/3.
Καταγγελουμε την προκλητικη εμφανιση της Κας ΒΗΧΟΥ ΜΑΡΙΝΑΣ, γνωστης ως ΄’διακτινιζομενος κατοικος’ καθοτι εχει καταγγελθει απο ολους τους κατοικους της περιοχης οτι εμφανιζεται ως κατοικος, Κυψελης, Βοτανικου, πλ. Αμερικης, Πεδιον Αρεως, Πλ. Αττικης, Αγ. Παντελεημονος με μοναδικο σκοπο να πυροδοτισει το ησυχο κλιμα της εκδηλωσης.
Καταγγελουμε την συκοφαντηση της περιοχης μας κ επιφυλασσομεθα παντος νομιμου δικαιωματος μας απο την Κα ΒΗΧΟΥ η οποια παρουσιαστηκε στο δημοτικο συμβουλιο της δευτερας παριστανοντας ψευδως τον κατοικο της Πλ Αττικης ενω ειναι γνωστο οτι δεν κατοικει στην περιοχη μας, να μιλησει για τα προβληματα μας.
Αποτελούν ασύστολα ψεύδη τα όσα υποστήριξε η Κα Μαρίνα Βήχου για δήθεν αποκλεισμό κατοίκων από την εκδήλωση.Η εν λόγω Κυρία ορμόμενη αποκλειστικά και μόνο από προσωπικό συμφέρον, θέλοντας να επιβάλλει την Ιδεολογική της άποψη, προέβει σε αυτές τις δηλώσεις. Ούτως η άλλως την απάντηση της την πήρε από τους δημοτικούς συμβούλους ότι αυτά που υποστηρίζει δεν υφίστανται. Η δικιά μας θέση είναι απλή. ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ!

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.