Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ; ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΑΛΛΟΙ 8 ΣΕ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΟΧΗΜΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ

Συνελήφθη βραδινές ώρες της 18-03-2011, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, αλλοδαπός λαθροδιακινητής, ηλικίας 22 ετών, ...

Συνελήφθη βραδινές ώρες της 18-03-2011, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, αλλοδαπός λαθροδιακινητής, ηλικίας 22 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για «Μεταφορά-προώθηση λαθρομεταναστών στο εσωτερικό της χώρας» και άλλα συναφή αδικήματα.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της προαναφερθείσας Υπηρεσίας, στο πλαίσιο ελέγχων, για τον εντοπισμό λαθροδιακινητών-λαθρομεταναστών, εντόπισαν και έθεσαν υπό επιτήρηση ΙΧΕ αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 22χρονος.

Το όχημα, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στο Τμήμα Ασφαλείας Βάρης Αττικής, ακινητοποιήθηκε σε αγροτική περιοχή της Ν. Περάμου Καβάλας και σε έρευνα που διενεργήθηκε, βρέθηκαν οκτώ λαθρομετανάστες (μεταξύ των οποίων δύο ανήλικοι) .

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ σε βάρος των 8 λαθρομεταναστών θα εφαρμοστεί το μέτρο της Διοικητικής απέλασης.

1 σχόλιο

  1. >αλλοδαπός λαθροδιακινητής, ηλικίας 22 ετών<

    Να γιατί θα μας βάλουν από κάτω. Σ' αυτή την ηλικία, οι δικοί μας βουτυρομπεμπέδες πίνουν φραπέ με τα λεφτά του μπαμπά, ο οποίος βάζει λυτούς και δεμένους για να μην πάει ο κανακάρης του στον στρατό και ταλαιπωρηθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.