Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ

ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ . ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΠΑΡΑΧΑΡΑ...


ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ . ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΛΑΣΤΩΝ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ:

 Απογευματινές ώρες της 18-3-2011, στο Μεταξουργείο, από Αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, συνελήφθη 25χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, κατηγορούμενος για «Παραχάραξη» και «Κυκλοφορία παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων».

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και επισταμένες έρευνες εντόπισαν τον συλληφθέντα να εξέρχεται από την οικία του, κρατώντας στα χέρια μια τσάντα την οποία στη συνέχεια τοποθέτησε κάτω από τροχό σταθμευμένου αυτοκινήτου. Ο δράστης μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία των Αστυνομικών προσπάθησε να διαφύγει, πλην όμως ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
250 χαρτονομίσματα ονομαστικής αξίας 20 ευρώ, επιμελώς κρυμμένα εντός συσκευασιών κινητής τηλεφωνίας και μίας χάρτινης συσκευασίας γάλακτος.
Δύο (2) κινητά τηλέφωνα
Το χρηματικό ποσό των 25 Ευρώ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

1 σχόλιο

  1. ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ,ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΕΒΑΙΑ,ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΕΣ.ΠΡΟΟΔΕΥΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.