Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΟΒΑΡΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΓΚΑΛΟ!

ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ Στην 114 Πτέρυγα Μάχης στην Τανάγρα, όπου πραγματοποιήθηκε η λειτουργ...

ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ

Στην 114 Πτέρυγα Μάχης στην Τανάγρα, όπου πραγματοποιήθηκε η λειτουργία του ελληνικού δορυφορικού σταθμού εδάφους HELLIOS II βρέθηκε εχθές ο Κάρολος Παπούλιας και μετά το πέρας της επίσκεψης μεταξύ άλλων είπε:

«Από την 114 Πτέρυγα Μάχης, θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Υπουργό Εθνικής Άμυνας, τον Αναπληρωτή Υπουργό, τον κύριο Διοικητή της Πτέρυγας και όλους τους αξιωματικούς...

...Σήμερα ήρθα εδώ για να εκφράσω τη βαθιά μου εκτίμηση για το όπλο της Αεροπορίας. Και σήμερα ζήσαμε όλοι μας τον επαγγελματισμό του, το υψηλό του φρόνημα και την πολεμική του ισχύ. Το λέω χωρίς να είμαι ο άνθρωπος που θέλει πολέμους, αλλά είμαστε σε μια εποχή που πρέπει να υπερασπίσουμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα. Και νομίζω ότι η Αεροπορία μας το κάνει καθημερινά, κάτω από αντίξοες συνθήκες, πολλές φορές υπεράνθρωπες, υπογραμμίζοντας ότι είμαστε έτοιμοι να υπερασπίσουμε αυτά τουλάχιστον που παραλάβαμε από τους παλαιότερους με αγώνες, θυσίες και αίμα."

Ο Αντιπρόεδρος της κυβένρησης Θεόδωρος Πάγκαλος δεν έχει ακόμη απαντήσει στις προκλητικές δηλώσεις Παπούλια που δεν φαίνεται να συμερίζεται ότι οι πιλότοι μας είναι αντιπαραγωγικοί.

www.stoxos.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.