Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ "ΒΡΗΚΕ" ΠΟΙΟΙ ΓΙΑΟΥΡΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΑΛΑΒΑΝΟ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΗΣ MARFIN OYTE ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ

ΓΕΝΙΚΟ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ. Τι να το κάνουν το Πανεπιστημιακό Άσυλο; Και να καταργηθεί έχου...

ΓΕΝΙΚΟ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ.


Τι να το κάνουν το Πανεπιστημιακό Άσυλο; Και να καταργηθεί έχουν γενική ασυλία από το Κράτος που συνεχίζει να ρημάζεται από την γνωστή συμμορία. Η Κρατική Ασφάλεια ισχυρίζεται πως έχει ταυτοποιήσει 5 επιτέθεμενους με γιαούρτια εναντίον του Αλαβάνου στον Άγιο Παντελεήμονα αλλά τους δολοφόνους της ΜΑΡΦΙΝ ούτε καν που τους ακούμπησε...

Μάλιστα τους προκαλεί έκπληξη ότι είναι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα και πως δεν φαίνεται να διασυνδέεται κάποιος από αυτούς με την "Χρυσή Αυγή", λες κι αναφέρονται σε τρομοκρατική οργάνωση ή σε κάποια από τις "Μαφίες" με τις οποίες τα πολιτικά αφεντικά τους συνεργάζονται.

Και σε αυτή την περίπτωση η συνεργασία των Αρχών Ασφαλείας με το κόμμα που μόλις εχθές έβγαζε ανακοίνωση υπέρ της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτίας, έχει ακουμπήσει ταβάνι. Καλύτερα δεν γινόταν!

www.stoxos.gr

7 σχόλια

  1. 1) To giaourtwma omorfhne tin mourh tou AlaBanou.

    2)osw kai na kathgoroun A8wous Ellhnes Tou Agiou Pantelehmwna,kai tous lene fashstes kai tromokrates toso pio poli peismatwnoume emeis... kapote o kolokotrwnhs phgainwntas stin eklhsia eide kapion tou toixokolouse ena xarti ston toixo ths ekklhsias,kai ton rwthse ti grafei ekei?
    Ekeinos tote tremontas tou diabase sigana ena swro kathgoreies kai laspologies enantion tou idiou tou kolokotrwnh!!
    tote tou legei kai o kolokotrwnhs na diabazei pio dynata ,na akoun oloi,dioti o kalpikos paras menei sta xeria autou pou ton efteiakse!!!
    A byzantinos

    3) H patrida mas eine ypo katoxh,kai Basei tou Syntagmatos prepei na thn Eleu8erwsoume...dioti katexete apo epiorka kommata kai kleftes Bouleutes pou ladw8hkan,peiran mizes,kai eklepsan ton Idrwta tou Ellhnikou laou,se opiadhpote allh evrwpaikh xwra 8a eitan stis fylakes oi kleftarades autoi!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας ΒΡΟΥΝΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥς ΔΟΛΟΦΟΝΟΥς ΤΗς ΜΑΡΦΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ..ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΛ.ΑΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ..ΣΙΓΑ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΘΙΧΤΗΚΕ ΚΙΟΛΑΣ..ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΧΑΡΑΜΙΣΤΗΚΑΝ ΦΡΕΣΚΑ ΓΙΑΟΥΡΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΒΛΑΚΑ,ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΚΙΟΛΑΣ ΤΟ ΠΑΛΙΟΣΚΥΛΟ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΙΚΟΛΑΣ ΔΟΥΛΓΕΡΑΚΗΣ9 Φεβρουαρίου 2011 στις 9:46 μ.μ.

    #
    Να τιμωρηθουν παραδειγματικα οι κατηγορουμενοι!!!! που τα βρηκαν τα λεφτα,ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ;;; μπορουσαν καλιστα να παρουν ντοματες, απο αυτεσ που παρατανε οι πωλητες της λαικης οταν φευγουν απο την λαικη αγορα.Απο αυτες που ολο και περισοτεροι εξαθλιωμενοι Ελληνες παιρνουν για το τραπεζι τους. Ακου κει!!!! δωσανε λεφτα και αγορασανε γιαουρτι για την μαπα του ΑΛΑΒΑΝΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μην μασάτε παιδιά, γιαουρτόνετε άφοβα, δεν μπορούν να σου κάνουν τίποτα για γιαούρτομα, στην γαλλία υπάρχει το κίνημα τις τούρτας, άλλα για εμάς είναι κάπως ακριβές οι τούρτες για να τις χαραμίζουμε στα μούτρα αλαβάνων και λοιπών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΚΗΣ,Ο ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ10 Φεβρουαρίου 2011 στις 11:27 π.μ.

    ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ,ΣΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΛΙ ΓΙΑ ΝΑ...ΔΕΣΕΙ ΤΟ ΓΛΥΚΟ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΣΟΥ ΒΡΩΜΑΝΕ,ΑΛΑΒΑΝΕ ΑΛΑΒΑΝΕΕΕΕΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν η ασφάλεια έψαχνε τόσο επίμονα (4 μήνες τώρα!) για να βρει διαρρήκτες, ίσως θα είχε καλύτερα αποτελέσματα. Αν και που τους βρίσκει, οι φυλακές τους κρατάνε 1-2 ημέρες και μετά τους αφήνουν, διότι οι φυλακές δεν χωρούν άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. TI ASTROPELEKI RE PAIDI MOU AUTH H ASFALEIA TOU PARAKRATOUS THS MNHMONIAKHS KATOXHS & POLY-POLY-TISMIKOTHTAS! ME TAXYTHTA PHOTOS BRHKE TOUS DRASTES TOU (EPIBEBLHMENOU) GIAOURTOMATOS TOU ETHNOMHDENISTH AL(A)BANOU. OI ATYXOI SYLHFTHENTES DYSTYXOS DEN DIETHETAN KANENA KLEMENO DELTIO TAUTOTHTAS..KAI DEN ANOIKAN STHN KATHGORIA "THS EPITREPTHS" TROMOKRATIAS OPOS TO SAPIO-KO-MM-A TOU SYRIZA! KRIMA

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.