Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΙΝΕΖΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΡΩΓΕ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΚΥΛΙΑ

Την ώρα που σε αρκετές περιπτώσεις πολλοί ξέρουν αλλά φοβούνται να μιλήσουν, έρχεται η παρακάτω σύλληψη Κινέζου για να βάλει τα πράγματα στη...

Την ώρα που σε αρκετές περιπτώσεις πολλοί ξέρουν αλλά φοβούνται να μιλήσουν, έρχεται η παρακάτω σύλληψη Κινέζου για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους! Συχνά μου καταγγέλλονται παρόμοια περιστατικά, αλλά οι πηγές μου κάνουν πίσω και δε μου επιτρέπουν να τα δημοσιοποιήσω ή ξαφνικά χάνονται από προσώπου γης! Και έτσι όλοι εσείς μένετε ακόμη να πιστεύετε παραμυθάκια σαν εκείνα της Χιονάτης για καλοκάγαθους ταλαίπωρους μετανάστες, λαθραίους και μη…
Η συγκεκριμένη σύλληψη με ικανοποιεί γιατί καταρρίπτει το μύθο, και ευτυχώς θα γλιτώσουν από τα δόντια του τέρατος τα υπόλοιπα αθώα πλάσματα!

“Μετά από καταγγελίες φιλόζωων της περιοχής Αρκαλοχωρίου Ηρακλείου Κρήτης και την παρέμβαση των φιλοζωικών συλλόγων συνελήφθη πριν από λίγο Κινέζος που δραστηριοποιείτο πάνω από χρόνο στην περιοχή με εμπόριο ένδυσης, ο οποίος σύμφωνα με τις καταγγελίες έπαιρνε αδέσποτα σκυλιά, τα πήγαινε σε μια ορεινή περιοχή τα σκότωνε και στην συνέχεια προφανώς τα έτρωγε.
Πριν 4 ημέρες τον είδαν να πιάνει ένα μικρόσωμο σκυλί, να το δένει στο αυτοκίνητό του ανάμεσα στις ρόδες και να απομακρύνεται.

Το σκυλάκι το είδαν κάτοικοι και το απελευθέρωσαν. Σήμερα έπιασε ένα άλλο σκυλί και το πήγε σπίτι του. Υπολογίζεται ότι σε ένα χρόνο πρέπει να σκότωσε πολλά αδέσποτα για τον ίδιο λόγο. Στην περιοχή του βρισκόντουσαν συνέχεια αυτιά αδέσποτων ζώων.

Είμαστε σε εγρήγορση για την έκβαση της υπόθεσης. Ζητάμε βέβαια να γίνει ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ το δικαστήριο και να του επιβληθεί η ανωτέρα των ποινών. Θα ζητήσουμε, όπως συνέβη και στην Ρόδο, η έφεση που τυχόν θα κάνει να μη έχει ανασταλτικό χαρακτήρα. Πρέπει η δίκη αυτή να αποτελέσει παράδειγμα για όλους αυτούς που τρέφονται με αδέσποτα ζώα κάτι που στην χώρα μας απαγορεύεται δια νόμου.

Αναστασία Μπομπολάκη
Μαρία Χουστουλάκη
Φιλοζωικός Σύλλογος Χανίων
Η Προστασία των Ζώων”

Μας απεστάλη από το http://trupokarudos.com

10 σχόλια

  1. Ασχετα αν τρωνε σκυλια γατες κα κατοικηδια η Ελλαδα πρεπει ναχει καλες σχεσεις με τη Κινα και τους Κινεζους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑΙ ΝΑ ΤΑΧΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και γιατί τον συνέλαβαν; Τι πιο φυσικό από ζώα να τρώνε άλλα ζώα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΣΚΑΛΑ,ΕΛΟΣ ΚΑΙ ΜΟΛΑΟΥΣ??ΣΚΑΣΑΝΕ ΜΥΤΗ ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΑΝΕ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ....ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΟΔΟΧΗ,ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ...ΥΓ..ΡΕ ΣΕΙΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ??ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΟ ΓΥΘΕΙΟ??ΠΑΝΤΩΣ ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ,Ο ΧΑΜΟΣ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ!!!!ΕΤΣΙ,ΝΑ ΞΥΠΝΑΜΕ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕ..ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξέρετε πόσοι άλλοι τρώνε ζώα και δεν έχουν συλληφθεί; Η πείνα είναι κακός σύμβουλος και η Ελλάδα δεν μπορεί να θρέψει τόσα εκατομμύρια λαθρομεταναστών, αφού ούτε τους ίδιους τους κατοίκους της δεν μπορεί να ταΐσει και φεύγουν (πάλι) για την ξενιτιά.

    Η εγκληματικότητα έχει χτυπήσει κόκκινο προ πολλού, αλλά οι διωκτικές αρχές φρονούν ότι ακόμη δεν ήλθαν τα χειρότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. φεραμε και τους κιτρινιαρηδες στην Ελλαδα για ''μπιζνες'' και αυτοι οι υπανθρωποι τρωνε τα κατοικιδια μας...ξυπνατε...και μην τους δικαιολογειτε λογω ''πεινας'' το εχουν στην νοοτροπια τους...ουστ απο δω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ελάτε, βρε παιδιά! Πριν πόσα χρόνια ακόμη οι Νοτιοϊταλοί έτρωγαν τις γάτες (δεν πιστεύω ότι το κάνουν ακόμη); Στην Κατοχή δεν είχαν αφήσει ούτε δείγμα, όπου εγκαταστάθηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ενταξει ναι, σαν πραξη δεν είναι σωστη αλλα δεν ξεμείναμε και απο αδεσποτα, πως δηλαδη εμεις τρωμε τις αγελάδες που ενώ σε κάποια άλλη χωρα είναι ιερό ζώο? να μην βλεπουμε μονόπλευρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ααααα..και όσο για το παραπάνω σχόλιο οτι τρων τα κατοικιδια.. καλα θα κανει αυτος που εχει καποιο κατοικιδιο να το εχει στο σπίτι του... γιατί εξω απο την πόρτα και χωρις τον ιδιοκτήτη του πιάνεται αδέσποτο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. και εμάς θα φάνε στο τέλος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.