Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ ΞΑΝΑ... ΕΚΕΙ ΠΟΥ "ΣΚΑΕΙ" ΜΥΤΗ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΑΝΕΝΤΑΧΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ Με εσωτερική κινητοποίηση της ομάδας δράσης των Ανένταχτων Πατριωτών αποκλείστηκε συμβολικά ...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΑΝΕΝΤΑΧΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ

Με εσωτερική κινητοποίηση της ομάδας δράσης των Ανένταχτων Πατριωτών αποκλείστηκε συμβολικά την Τρίτη το βράδυ ημέρα προβολής της γνωστής εχθρικής προπαγάνδας η είσοδος του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ που την φιλοξενεί. 

 Αυτό ήταν μόνο η αρχή... Καλούμε όλους τους Έλληνες Πατριώτες που πιστεύουν ότι ήρθε η ώρα να αντιδράσουν, να συνταχθούν μαζί μας για την επόμενη Τρίτη στις 9 το βράδυ στο ίδιο σημείο. Εξω από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Καλούμε δε ενώσεις, συλλόγους, φορείς, που διαπνέονται από τα ίδια ιδανικά κι έχουν τις ίδιες ανησυχίες μαζί μας να πλαισιώσουν το κάλεσμα μας για να μαζικοποιήσουμε την Αντίσταση και τον Αγώνα μας...

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου στις 9 το βράδυ εκεί που "Σκάει" μύτη η προδοσία... ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΚΑΪ στο Νέο Φάληρο.

ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

9 σχόλια

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ. ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ,ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΙΚΡΟΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ,ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΗΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ..ΔΙΑΔΩΣΤΕ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ..ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΚΡΑΤΗ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΕΙΑ ΤΟΥΣ..ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προτεινω παιδια ,να γινουν και επαφες με εργαζομενους που χτυπιουνται αγρια απο την συμμορια του σκαι.Αυτη η λαθρολαγνεια και προπαγανδα υπερ των λαθρομεταναστων,αποσκοπει στο να χτυπηθουν τα μεροκαματα για να μπορει ο αλαφουζος και οι εργολαβοι να εχουν φτηνα χερια και να κανουν υπερκερδη..ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΕΚΕΙ..ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διαφωνώ κάθετα μ’ αυτού του είδους την διαμαρτυρία. Να ζητηθεί επιμόνως να γίνει διάλογος στην τηλεόραση για τα ιστορικά θέματα μεταξύ Ρεπουσοβερεμέων και Καργάκου, Γιανναρά, Σαρρή, Αγτζίδη και πλείστων άλλων αντιθέτου απόψεως, το καταλαβαίνω. Με συγκεντρώσεις και κραυγές δεν λύνονται τα ιστορικά θέματα. Αντιθέτως, δίδεται το δικαίωμα στους συντελεστές της εκπομπής να κάνουν λόγω για φασιστικές μεθόδους μιας μερίδας ανεγκέφαλων Ελληναράδων, που προσπαθούν να επιβάλουν τις απόψεις τους.

    Ζημιά κάνει η τακτική τέτοιων διαμαρτυριών, μόνο ζημιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΑΙ!ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΦΕΔΕΣ ΚΑΙ ΒΟΛΤΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ Η ΝΩΡΙΤΕΡΑ...ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΩΛΟΚΑΝΑΛΟ ΑΥΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΠΟΤΕ Κ. ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΗΤΑΝ ΕΘΝΙΚΟΙ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΤΩΡΑ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ.ΝΤΡΟΠΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΚΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συμμετεχει και ο Παγκαλαβρυτινος Συλλογος:

    http://www.youtube.com/watch?v=jSfF8_Ef638&feature=player_embedded

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παιδιά η Βίδου γιά πάρτη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.