Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ. ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΡΙΤΗ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ...

  Αυτά είναι μερικά μόνο στιγμιότυπα απο τους Έλληνες που βρέθηκαν σήμερα έξω απο τα γραφεία του Σκάι για να στείλουν ένα πρώτο μήνυμ...



 




Αυτά είναι μερικά μόνο στιγμιότυπα απο τους Έλληνες που βρέθηκαν σήμερα έξω απο τα γραφεία του Σκάι για να στείλουν ένα πρώτο μήνυμα σχετικά με το τι θα ακολουθήσει την επόμενη Τρίτη! Για να μάθουν οι Τατσόπουλοι και οι Βερέμηδες πως δεν θα προσβάλουν τα Ιερά και τα Όσια του Έθνους ΜΑΣ... Το ψέμα και η προδοσία έχουν βαρύ τίμημα. Και απο εδώ και πέρα θα κληθούν να το πληρώσουν! ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ!

15 σχόλια

  1. Ρε μαγκες να ειδοποια κανεις απο favebook η κατι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ Ο ΤΡΑΧΗΛΟΣ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΟΥΤΕ ΥΒΡΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΔΥΝΑΣΤΕΣ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ητανε πολυ εκτακτο αυτο φιλε μου..την αλλην Τριτη, απαντες εκει στο μπορδελο του αλαφουζου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. να ειμαστε ολοι εκει,το ζητημα ειναι πολυ σοβαρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Ρ Γ Α Ν Ω Θ Ε Ι Τ Α Ι !!!!!!!!!!ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΑΠΛΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ..ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΕΚΕΙ,ΣΤΗΝ ΓΙΑΦΚΑ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ..ΥΓ.ΒΓΑΛΤΕ ΤΗΝ ΓΑΜΩΕΚΠΟΜΠΗ ΣΑΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΝΑ ΒΕΒΗΛΩΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ,ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ..ΑΛΗΤΕΣ-ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η εν λογω εκπομπη πρεπει να σταματησει αμεσως! Προωθει καιΤροφοδοτει τις παραδοξες προπαγανδες και ορεξεις των γυρω γειτονων και προσβαλει τον Ελληνισμο! Μπραυο στους Ανενταχτους! Επειγουν πιο δραστικα μετρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Υπάρχουν κάποιοι αγώνες που δεν δίδονται με την βία και τον τσαμπουκά, αλλά με επιχειρήματα. Τέτοιος είναι και τούτος. Φωνάζοντας, δεν πείθεις κανέναν ότι οι εν λόγω παραποιούν την Ιστορία και αυτό πρέπει να είναι το ζητούμενο. Να τους απογυμνώσεις με επιχειρήματα. Να καταδείξεις ότι, ηθελημένα ή αθέλητα, κάνουν λάθος.
    Διαφορετικά, τα συλλαλητήρια μπορεί να έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χιλιαδες επιχειρηματα εχουν διατυπωθει ,τα οποια συνειδητα αποσιωπουνται.Η προπαγανδα των αλητων αυτων του σκαι,δεν δινει αλλη επιλογη.Επισης δεν νομιζω πως συνιστα βια μια παρασταση διαμαρτυριας εξω απο την γιαφκα της ανθελληνικης και φιλοκυβερνητικης συμμοριας.Καλο βεβαια θα ηταν να ....διαπιστωσουν πως κανουν λαθος γρηγορα,να σταματησουν να βεβηλωνουν την σημαια μας,να σταματησουν την προπαγανδα τους εναντιων της πατριδας μας οπως επισης να λοιδωρουν καθε εργατικη διεκδικηση.Τελος αυτη η ακρατη υποστηριξη των λαθρομεταναστων,για να δινουν εργατικα χερια φτηνα στους εργολαβους..ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΑΦΚΑ..ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥΣ ΕΩΣ ΤΟΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Kala re koumpare?Kai pou 8a pas na deikseis ta epixeirhmata sou,otan den exeis kanali?
    8a anoiksoume oloi enan thleoptiko sta8mo?
    ...BIA KAI TSAMPOUKA? POU THN EIDES TIN BIA?
    Ta Sullalhthria geinwnte gia na trabhksoun tin prosoxh tou kosmou.
    GIA NA KSYPNHSOUN TA PROBATTA, KAI GIA NA FOBH8OUN OI LYKOI...KATALABES?--LYKE _LYKE EISE EDW? (XAXAX ELA PLAKA KANW EDW POU GRAFW LYKE_LYKE KSERW OTI EISE KALOS PATRIWTHS)
    A Byzantinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΤΟΧΕ πες μας τι ρολο βαραει αυτη η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΛ ΣΑΛΕΧ. Ενα υποπτο ατομο που ωχρειουν μπροστα της Αλαβανοι και Τσιπρηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Που βρισκεται ο τηλεοπτικος σταθμος του ΣΚΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Για τους "επιχειρηματολαγνους" ανα μεταξυ μας επιτρεψε με Στοχε να δωσω το ακολουθο λινκ, με επιχειρηματολογια α λα bubukos! Απολαυστε την!
    http://www.youtube.com/watch?v=GBLB3kX4Ldc
    Aνα φερερεται και στο "ντοκυμαντερ" του Σκαει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπορεί να απαιτηθεί να γίνει ένας τηλεοπτικός διάλογος μεταξύ των συντελεστών της εκπομπής και διαφωνούντων (π.χ. Καργάκου, Σαρρή, Γιανναρά, Αγτζίδη κ.ά.). Αυτό μπορεί να έχει σαν περιεχόμενο η διαμαρτυρία. Το να σταματήσει η εκπομπή, δεν μπορεί να το ζητάς με συλλαλητήρια, διότι ρίχνεις νερό στον μύλο των βερέμηδων για να μιλάνε για ακροδεξιούς φασίστες.

    Το θέμα είναι ότι ο κόσμος που δεν ενδιαφέρεται για τέτοιου είδους εκπομπές, τώρα θα κάτσει να την δει από περιέργεια και θα ακούσει αυτά που λένε εκεί, χωρίς να ακούσει/διαβάσει τον αντίλογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΤΟ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ. ΜΕ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΚΑΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΑΣΗ ΑΠΕΞΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.