Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ!

Τι κι αν έχουν εξαϋλώσει οι παράνομοι λαθρομετανάστες τα μεροκάματα... Τι κι αν έχουν στείλει εκατοντάδες χιλιάδες ΄Ελληνες εργαζόμενους στη...

Τι κι αν έχουν εξαϋλώσει οι παράνομοι λαθρομετανάστες τα μεροκάματα... Τι κι αν έχουν στείλει εκατοντάδες χιλιάδες ΄Ελληνες εργαζόμενους στην ανεργία, τι κι αν η εγκληματικότητα βρίσκεται σε επίπεδα πολέμου, με σφαγές βιασμούς και λεηλασίες... Τι κι αν φωνάζουν μαζί μας ΟΛΟΙ οι λαοί της Ευρώπης, τι κι αν διμαρτύρονται ακόμη και λαθρομετανάστες που προσπαθούν να προσαρμοσθούν... Για τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ Παναγόπουλο η μετανάστευση ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ... Είπε συγκεκριμένα:

«Η ΓΣΕΕ δεν θεωρεί πως η μετανάστευση είναι πρόβλημα. Θεωρεί ότι οι μετανάστες έχουν προβλήματα και η μεταναστευτική πολιτική της χώρας για χρόνια τώρα είναι προβληματική.
Επειδή έχει προκύψει και το θέμα με την Υπατεία που πλέον έχει φτάσει στο σημείο της ανθρωπιστικής κρίσης και είναι μια εξαιρετική περίπτωση, συζητήσαμε τις προτάσεις που συνδέονται με την παραμονή των μεταναστών που δεν μπόρεσαν να συγκεντρώσουν τα ένσημα, αν και επί μακρόν μένουν στη χώρα και λόγω των ενσήμων κινδυνεύουν να χάσουν τη δυνατότητα παραμονής..."

Είπε κι άλλα ο φαιδρός που στο παρελθόν εξίσωσε τους λαθρομετανάστες με του Πόντιους και Μικρασιάτες πρόσφυγες του χαλασμού του 1922, αλλά τι σημασία έχει; Αυτή είναι πλέον η Γενική Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδος που μόνο τους Έλληνες Εργάτες δεν είναι ικανη και δεν θέλει να εξυπηρετήσει... ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ και για αυτούς...

"ΣΤΟΧΟΣ"

7 σχόλια

  1. Η ΓΣΕΕ είναι ο χειρότερος εχθρός του Έλληνα εργαζόμενου, όπως και της ελληνικής οικονομίας εν γένει. Οι κηφήνες εργατοπατέρες ενδιαφέρονται μόνο για την διατήρηση των προνομίων των και τίποτε άλλο.

    Δυστυχώς, οι εργαζόμενοι είναι θύματά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τέτοιους προέδρους τι χρειάζονται οι εχθροί της Ελλάδος και των Ελλήνων... Κάνουν μια χαρά τη δουλειά και κρατάν τους εργαζόμενους μια χαρά φτωχούς και αύριο φτωχότερους. Να τον ξαναβγάλουν στις επόμενες εκλογές. Αν έχεις τέτοιους προστάτες τι να τους κάνεις τους εχθρούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟΣ Ο ΧΑΦΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΤΟΥ 1922 . ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΠΩΣ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΡΟΥΦΙΑΝΑΚΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ . ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΠΕΘΑΜΕΝΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. FTOXO KOMPOLOGAKI MOU..AXRHSTOI TEMPELIDES ERGATOPATERES SAN KAI SENA SE PERIMENEI H TYXH TOU LYGDIARH PASOKOU ..PROTOPAPA. KSEFTYLES DIETHNISTES ANTHELLHNES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ψάχνει πελάτες ο πρόεδρος μιας και του τελειώνουν τα ελληνικά κορόϊδα...

    Ιωάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. afto to "mbaglamadaki " ta leei ola .TOYRKOSPOROI katadynasteboun tin amoiri Patrida.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ergatopatera panagopoule pare to kompologaki sou kai trava sthn voulh sou se perimenei prolavaineis den prolavaineis prin kleisei ep aoriston.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.