Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΛΟΓΟΤΥΠΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΧΟΥΣΑΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!

Φοράει τα ίδια ρούχα με τον Χατζηνικολάου όταν παίζει τέννις στο "Πολιτεία κλάμπ"... Είναι όμως ένας επαναστάτης με μάσκα για τα ...


Φοράει τα ίδια ρούχα με τον Χατζηνικολάου όταν παίζει τέννις στο "Πολιτεία κλάμπ"... Είναι όμως ένας επαναστάτης με μάσκα για τα δακρυγόνα και άλλα χρήσιμα για την επανάσταση εργαλεία, ετοιμος να κατατροπώσει το σύστημα που απομυζά το αίμα του Ελληνικού λαού... Ο συμβολισμός χαρακτηριστικότατος. Και δεν είναι ο μόνος! Όλοι αυτοί οι "επαναστάτες" που αποτελούν το άλλοθι του συστήματος για καταστολή των κινητοποιήσεων, είναι στην πραγματικότητα οι καλύτεροι σύμμαχοι του καθεστώτος, οι καλύτεροι πελάτες των πολυεθνικών και προωθούν άριστα τα εμπορεύματα τους. Να τον βρεί η "ΠΟΛΟ" αμέσως και να του αποδώσει όσα πρέπει για την τεράστια διαφήμιση που της κάνει... Επαναστατική γυμναστική με φθηνές μπλούζες από την λαϊκη και μάλιστα ανώνυμες δεν γίνεται!

www.stoxos.gr

3 σχόλια

  1. εμ, επανασταση χωρις στυλ γινεται? δε γινεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πες τα , Ωρε Στοχε, πες τα! Οταν λεμε οτι ολα ειναι στημενα, και αυτο το αληταριο κομματι της συνομωσιας εναντιον του Πανελληνισμου, οι περισσοτεροι μας παιρνουν στο ψιλο. Εχουν ηδη σκλαβωθει αλλα αυτα τα κοροιδα -η πλειοψηφια των Ελληνων, δυστυχως,- προτιμουν να τρων κουτοχορτο. Τα τσιρακια της Νεας Ταξης εχουν ριξει μαγικη σκονη οπως ελεγε προφητικα ο σχωρεμενος ο Καψαλης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παπουτσάκι νάηκ 100 ευρώ, μπλουζάκι ντίζελ 100 ευρώ, μπουκάλια για τις μολότοφ 10 ευρω, μάσκα αντιασφυξιογόνος 100 ευρώ. Το να προβοκάρεις τις συγκεντρώσεις των πολιτών και να σκοτώνεις αθώους ανεκτίμητο. Για όλα τα άλλα υπάρχει ο Σόρος, το πορτοφόλι του μπαμπά (και ενίοτε το πλιάτσικο).

    Βέβαια έτσι πολεμάς τον καπιταλισμό. Τι κι’αν βάζεις παιδία στην Ταϊβάν να σου φτιάξουν το επαναστατικό σου μπλουζάκι; Τι κι’αν βάζεις παιδία στην Ινδία να σου φτιάξουν τα επαναστατικά σου παπούτσια; Τι κι’αν βάζεις εργάτες στην Κίνα και παιδία στην Αφρική, να σου εξορύξουν τα πολύτιμα ορυκτά για της τηλεπικοινωνίες της επανάστασης σους; Τι κι’αν οι επαναστατικοί σέρβερ χρηματοδοτήθηκαν με το αίμα των λαών της Λ.Αμερικής; Τι κι’αν τη μάσκα την έφτιαξε ένας ταλαίπωρος εργάτης στην Κίνα και το υλικό για τα ρούχα και τη μάσκα το πήραν από τη Cevron, τη BP και άλλες εταιρίες που μολύνουν τον Νίγηρα, κάνουν ιμπεριαλιστικούς πολέμους στο Ιράκ, το Αφγανιστάν, το Σουδάν και αλλού σκοτώνοντας εκατομμύρια κόσμο σε εμφυλίους; Αυτή μάλλον είναι η "αυτοοργάνωση" που προτείνουν οι "επαναστάτες". Οι καπιταλιστές να αυτοοργανώσουν όλο τον Τρίτο Κόσμο για τις ανάγκες της "επανάστασης". Η επανάσταση θέλει θυσίες. Και κυρίως πρέπει να τις κάνουν οι καταπιεσμένοι για χάρη των πολυεθνικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.