Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΤΟΞΟΒΟΛΟΣ!!! ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ...

 Ελεύθερο με περιοριστικούς όρους άφησαν Εισαγγελέας και Ανακριτής τον τοξοβόλο της 23ης Φεβρουαρίου, μετά τον ισχυρισμό του ότι το τόξο δεν...

 Ελεύθερο με περιοριστικούς όρους άφησαν Εισαγγελέας και Ανακριτής τον τοξοβόλο της 23ης Φεβρουαρίου, μετά τον ισχυρισμό του ότι το τόξο δεν θα μπορούσε να προκαλέσει ζημιά... Οι περιοριστικοί όροι που του επιβλήθηκαν είναι η απαγόρευση εξόδου από την χώρα και η παρουσία του στο Αστυνομικό τμήμα μιά φορά το μήνα.

Αν στην θέση του βέβαια ήταν κάποιος Εθνικιστής τότε σίγουρα θα είχε στηθεί το πρώτο εκτελεστικό απόσπασμα από τα κατεστημένα ΜΜΕ και θα σάπιζε στην φυλακή για πολλά χρόνια ακόμη κι αν τα βέλη που θα χρησιμοποιούσε ήταν από πλαστελίνη. Πολύ πιθανόν είναι ο χώρος της θολοκουλτούρας να ζητούσε και την επαναφορά της θανατικής καταδίκης για το συγκεκριμένο περιστατικό, ενώ θα εκτοπίζονταν όλοι οι συγγενείς του εως και τρίτου βαθμού καθώς και όσοι είχαν συνανσραφεί στο παρελθόν μαζί του... Το ίδιο βέβαια θα συνεβαινε κι αν κάμερα εντόπιζε στέλεχος του ευρύτερου πατριωτικού χώρου να συνομιλεί με κουκουλοφόρους, όπως στην περίπτωση του μέλους του ΑΝΤΑΡΣΙΑ, καθηγητή Παύλου Αντωνόπουλου, όπως αποκαλύπτουμε σε προηγούμενη ανάρτηση μας.

www.stoxos.gr

5 σχόλια

  1. to perimena xaxaxax ......TIN DIKAIOSYNH SAS KARAGKIOZHDES,TSARLATANOI,MASKARADES.

    A Byzantinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατοικος Β.Προαστιων,μπαμπας φραγκατος,μαμα προοδευτικια και καλα,σπουδαγμενο το φλωρακι σε κολλεγιο,υπερ της παγκοσμιοποιησης,αρα πως ειναι δυνατον να δικαστει γαμω την τρελλα μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Oplisthte Oloi Oi E8nikistes Me toksa ,,kai na tokseBete Pantou...
    AN SAS SYLABOUN NA ZHTHSETE TIN IDIA METAXEIRHSH OPWS TON TOKSOBOLO,PLOUSIOPAIDO TWN BOREIWN PROASTEIWN POU PIASTHKE PROX8ES STIN BOULH,KAI AFE8HKE ELEU8EROS EPEIDH EINE ARISTEROANARXIKOS..

    A Byzantinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ

    Συμφωνα με δηλωση του στο indymedia
    http://gkaratheodoris.blogspot.com/2011/02/blog-post_5640.html

    Όταν μπει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στη ΒΟΥΛΗ αυτοί θα γινουν παρελθόν και τα τόξα θα τα βάλουν εκεί που ξέρουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΕΡΟΚΛΗ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ ΤΩΝ ΗΘΟΠΟΙΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.