Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΜΑΣ

... ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ... Δυο χρόνια... Πότε πέρασαν κιολας δύο χρόνια απο τη μαύρη Δευτέρα, που άλλαξε τις ζωές όλων μας για πάντα;...

...
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ
...
Δυο χρόνια...
Πότε πέρασαν κιολας δύο χρόνια απο τη μαύρη Δευτέρα, που άλλαξε τις ζωές όλων μας για πάντα;
Ηταν Δευτέρα, 5.15 το πρωί η ωρα που έσβηνε το καντήλι της ζωής του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου μας και άλλαζε η ζωή μας...
Δύο χρόνια μετά,δεν τον έχουμε ξεχάσει,τον έχουμε διαρκώς στο στόμα μας, στην καρδιά μας και τη σκέψη μας...
Δύο χρόνια μετά,η Ελλάδα παραμένει ορφανή...
Δύο χρονια μετά,ολα για όσα εκείνος μας προειδοποιούσε λαμβάνουν χώρα, ένα ένα, κάθε μερα. Η ζωή μας έχει αλλάξει κατά πάρα πολύ απο εκείνες τις μέρες. Πολλοί, και ιδίως οι ισχυροί της ημέρας, αντιστάσεως μή ούσης παίρνουν αποφάσεις επιζήμιες για την Ελλάδα, για την Εκκλησία και για εμάς χωρίς να ερωτηθούμε...
Ζητουν χωρισμό κράτους Εκκλησίας, ζητανε να δώσουν ιθαγένεια σε όλους τους λαθρομετανάστες, ζητάνε να μειωθεί η παρουσία της Εκκλησίας στη δημόσια ζωή και αντι να ζουμε με την Εκκλησια που μας διδασκει να σκεφτομαστε, και να αποφασίζουμε, μας ζητανε να γίνουμε ένα νουμερο,ενας αριθμος οπως ωραια ελεγε ο Χριστοδουλος.
Να σκεφτομαστε μονο το ζοφερο οικονομικο αυριο που μας περιμενει...
να σκεφτομαστε τι θα μας ζητησουν να συνεισφερουμε ως βοηθεια υποχρεωτικη για να συνελθει η Ελλάδα απο ενα οικονομικο κραχ που εμεις ουδεποτε προκαλεσαμε..
Δεν μπορουμε να το δεχθουμε αλλο αυτο που γίνεται σε βάρος μας...
Την Κυριακή στις 24 του μηνός η μνήμη του Χριστόδουλου παραμένει ζωντανή.
Πηγαίνουμε στον Αγιο Νικολαο Καισαριανής, αλλά και στο Πρώτο Κοιμητήριο των Αθηνών και τα γεμίζουμε και προσκυνώντας στον τάφο του του λέμε, Χριστόδουλε σέ πάμε!
Για να τον ακουσουμε να μας λέει απο εκεί ψηλά και εγώ σας πάω !
Δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ.
Αιωνία αυτού η μνήμη !

πηγή
egersis για το stoxos.gr

13 σχόλια

  1. Αρε να ζουσε ο χριστοδουλος τωρα κοπριες ολοι εσεις που ουτε για αυτο το εθνοκτονο νοοσχεδιο δεν μπορειτε να συνενΝοηθείτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ξαναδιαβαστε το ολοι

    ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ 1/1/2008: "ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ"
    «Αγαπητά μου Παιδιά,

    ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ που δεν τιθασσεύεται, αυτό είναι η αέναη κίνηση του χρόνου. Το σήμερα γίνεται χθες εν ριπή οφθαλμού, και το αύριο σήμερα και χθες. Κι εμείς παρασυρόμεθα προς το τέρμα της πορείας μας, εκόντες άκοντες, παρακολουθούντες τα γεγονότα που περνούν από μπροστά μας, χωρίς αναστρέψιμη ελπίδα. Αυτή είναι η μοίρα των θνητών. Κι αλλοίμονο σ' εκείνους που δεν έχουν ακόμη βρη την απάντηση στο πρόβλημα του θανάτου. Την απάντηση τη δίδει μόνο η χριστιανική πίστη.

    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΕΝΝΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. Κι εμείς συμπράττουμε σ' αυτό, άλλοι για το καλό και άλλοι για το κακό. Η ελευθερία μας είναι το κριτήριο της ευθύνης μας. Μακάριοι οι έχοντες προοπτική αιωνιότητας στη ζωή τους. Αλλοιώς είναι σάρκες, έκδοτοι σε πάθη ατιμίας, πρόθυμοι για κάθε τι που ευτελίζει την ύπαρξή μας. Ο κόσμος θα ήταν διαφορετικός αν κάθε άνθρωπος θυμόταν την θεία καταγωγή του και ευθυγράμμιζε τη ζωή του με τις αρχές που απορρέουν από αυτή. Δυστυχώς όμως αυτό δεν συμβαίνει.

    ΚΑΘΕ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ συμβατική αφετηρία μιας νέας προσπάθειας. Κανείς ασφαλώς δεν θέλει να ζη σ' ένα κόσμο παρακμής, αντιφάσεων, αλληλοσυγκρουομένων συμφερόντων, αδικίας και αμοραλισμού. Η κατάσταση δεν αλλάζει μαγικά και μηχανικά. Χρειάζονται να πολλαπλασιασθούν οι άνθρωποι που κάνουν Αντίσταση. Που παραμένουν πιστοί στις παραδόσεις μας, στις αξίες μας, στην ιστορία μας και στους αγώνες μας. Οι αναθεωρητές πολύ κακή συγκυρία επέλεξαν για να γκρεμίσουν από τις καρδιές των Ελλήνων τα κάστρα των θυσιών.

    ΣΤΑΘΗΤΕ ΟΛΟΙ ΟΡΘΙΟΙ στις επάλξεις σας και μη ξεπουλήσετε τα πρωτοτόκια μας. Διδάξτε στα παιδιά σας την αλήθεια, όπως την εβίωσαν οι αείμνηστοι Πατέρες μας. Ο λαός μας ξέρει να υπερασπίζεται τα ιερά και τα όσιά του. Το έχει κατ' επανάληψιν αποδείξει. Και θα το αποδείξει και πάλι. Αντίσταση και Ανάκαμψη. Για να ξαναβρούμε ο,τι έχουμε χάσει, για να υπερασπισθούμε ο,τι κινδυνεύει. ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΤΟ 2008 - ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ»...
    Με πατρική αγάπη και ευχές

    Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟΝ ΦΑΓΑΝΕ...ΑΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ "ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΧΡΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ " ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΕΝΤΥ Η ΤΩΝ ΛΟΙΠΟΒ ΗΓΕΤΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ.
    ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ Ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ.

    ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ ΑΞΙΟΜΑΚΑΡΙΣΤΕ ΠΑΤΕΡΑ.

    +Παπαλοχιας ο εσχατος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αιωνία σου η μνήμη, αθάνατε Χριστόδουλε. Είθε εκεί στην άνω Πολιτεία να εύχεσαι και να ικετεύεις το Δεσπότη Κύριο να μεσιτεύει για την Πατρίδα μας που τόσο αγαπούσες και αγαπούμε. Να τη φυλάει από τους λύκους τους εσωτερικούς με τις προβειές. Θα ζείς ανάμεσά μας πάντα και στην ψυχή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στόχε όσο υπάρχεις ο Χριστόδουλος στο εξώφυλλο στη θέση του. Ζει και μας οδηγεί.
    ΚΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε παιδιά γιατί δεν λέτε τίποτα στον Ιερώνυμο που δεν πάτησε σήμερα στο Μνημόσυνο του Χριστόδουλου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άρε και να ζούσε η Μπέμπα η μπούλα..
    έγινε όμως κοπριά η καημένη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ολοι το αντιλαμβανόμαστε οτι τον φάγανε...Δεν ήταν αυτός που θέλανε οι αριστεροι και οι αλλοι που θελαν εναν βολικο αρχιεπισκοπο να λεει σε ολα ναι.Δεν ξεχνώ οτι οταν έφυγε ο Χριστόδουλος ξεσκιστήκανε ολοι οι καθηγητές και οι διανοούμενοι να δηλώνουν οτι ο επόμενος Αρχιεπίσκοπος έπρεπε ναναι το αντίθετο του Μακαριστού...Και φυσικά ενοχλουσε ο Χριστόδουλος.Ασε που δεν εχω καταλαβει ακομα πώς έπαθε διπλό καρκίνο σε συκώτι και έντερο ένας Ιεράρχης που έκανε μια ζωή που όλοι ξέρουμε ότι προστατεύει απο κάθε αρρώστεια...Κάτι βρωμάει...Μακάρι να μάθουμε την αλήθεια και να τιμωρηθουν όσοι τόκαναν αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ποια ειναι η Μπέμπα η μπούλα; ενημερωσε μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ολους μας θα μας φαει η κοπρια τωρα ποιος θα γινει πιο γρηγορα θα το πει ΑΛΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 24/1/10 6:35 μμ

    εσυ εισαι αυτος που χαιδευσαι καθε βράδυ με τον Αδρεα Ρουμελιωτη της Χαφιεδοτυπιας στην οδο Μεναδρου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θυμάσθε ΠΩΣ φάγανε-η ιντέλιτζες σέρβις
    είπανε- το Μεταξά μέσα σε ένα πρωινό;
    Έτσι ΦΑΓΑΝΕ και το μακαριστό Χριστό-
    δουλο μόνο,που αυτόν ΑΡΓΑ και ΒΑΣΑΝΙ-
    ΣΤΙΚΑ!Τώρα πότε θα αποκαλυφθεί η αλή-
    θεια δυστυχώς για μας ίσως να μη ζού-
    με,για να τη μάθουμε!Αιωνία του η μνή-
    μη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΕΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΗΓΕΤΗ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΜΑΣ(ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ).

    ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ
    ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΕ ΚΕΡΑΥΝΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.