Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΑ "ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΑΝΑ" ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ;

Πράσινες και κόκκινες λωρίδες από μπογιά που εντοπίστηκαν σε εξωτερικούς τοίχους σπιτιών Ελλήνων και Αρμενίων της Κωνσταντινούπολης προβλημ...

Πράσινες και κόκκινες λωρίδες από μπογιά που εντοπίστηκαν σε εξωτερικούς τοίχους σπιτιών Ελλήνων και Αρμενίων της Κωνσταντινούπολης προβληματίζοντας τις δυο μειονότητες και το Οικουμενικό Πατριαρχείο. Σε σπίτια σε διάφορες περιοχές της Κωνσταντινούπολης που ζουν χριστιανοί υπάρχουν......λωρίδες πράσινης μπογιάς, ενώ στα σπίτια των Αρμενίων υπάρχουν λωρίδες κόκκινης μπογιάς. Οι Έλληνες της Πόλης φοβούνται ότι θα ακολουθήσουν καταστροφές όπως της 6ης και 7ης Σεπτεμβρίου του 1955.Βουλευτής του τουρκικού κοινοβουλίου κατέθεσε πριν από λίγες ημέρες επίσημη αίτηση προς τον υπουργό Εσωτερικών της Τουρκίας Μπεσίρ Αταλάι, ζητώντας να του δοθούν οι ανάλογες εξηγήσεις για το τι συμβαίνει...

7 σχόλια

  1. Στην Πολη εχουν μεινει πλεον ελαχι
    στοι Ελληνες. Οι Αρμενιοι να ειναι
    50 με 100 χιλιαδες; Δεν υπολογιζω οτι
    με τις τωρινες συγκυριες να επιχειρη
    σουν οι τουρκοι νεα σεπτεμριανα, απλα ας υποθεσουμε οτι προκειται για
    τεχνασμα ψυχοτρομοκρατικο, οι αυταπο
    καλουμενοι γκριζοι λυκοι που ουσιαστι
    κα αυτοι κυβερνουν, προσπαθουν με καθε τροπο να τρομοκρατησουν τους επι
    ζησαντες των διωγμων Ελληνες και Αρμ
    ενιους, ωστε η να φυγουν απο μονοι τους, ν αδιασουν τη γωνια οπως λεμε κοινως, η ν αφομοιωθουν πληρως στη τουρκικη εθνικη μαζα.
    Ας ελπισουμε πως θα ναι ετσι γιατι
    απο τους μογγολους ολα να τα περι
    μενης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α, το γιορτάζουν από τώρα που θα είναι το 2010 πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης! Αν είναι δυνατόν!

    Ε, θα δείξει ο γύφτος την γενιά του.

    Νεράιδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. İstanbuL'un Fethi - 1453

    Οριστε βιντεάκι που μου έκαναν δώρο τα τουρκόπουλα του ΦάτσαΜπουκ.

    Τι λέει, Θεός και η ψυχή τους!!!
    Σας το παραδίδω για τα περαιτέρω.

    İstanbul'un Fethi, 29 Mayıs 1453'te, şehri günlerdir kuşatan Osmanlı ordusunun, şimdi İstanbul olarak bilinen, o zamanki adıyla Konstantinopolis (Constantinople) şehrini Sultan II. Mehmed Han'ın komutanlığında fethetmesidir. Bu fetiht...en sonra Osmanlı Devleti İmparatorluk olmuş, henüz 21 yaşında olan Sultan II. Mehmed, fatih unvanını da alarak Fatih Sultan Mehmed olarak anılmaya başlanmıştır. Tarihteki en önemli devletlerden olan Doğu Roma İmparatorluğu böylelikle sona ermiştir.

    Το όνομα του user που μου το έστειλε με το αίτημα να τον κάνω και ...φίλο μου είναι Ysn Dnc.
    Αναζητήστε τον και σκίστε τον. Με την ευχή μου!

    Νεράιδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το proktiko δεν είναι πάντα ασφαλής πηγή πληροφοριών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καθησυχαστικός παρουσιάσθηκε προς τους δημοσιογράφους ο υπουργός εσωτερικών της Τουρκίας έπειτα από την ανησυχία που προκάλεσε στους ελάχιστους εναπομείναντες Κωνσταντινουπολίτες κυρίως, η ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής του κόμματος DTP Σαμπαχάτ Τουνσέλ έπειτα από σημειώσεις με μπόγια που παρατηρήθηκαν σε δυο γειτονίες της Κωνσταντινούπολης (Φερίκοϊ και Κουρτουλούς) στις εισόδους σπιτιών όπου διαμένουν κυρίως Χριστιανοί και Αρμένιοι φέρνοντας στην μνήμη ημέρες τρόμου όταν το 1955 κατευθυνόμενος όχλος από ακροδεξιούς και γκρίζους λύκους με την ανοχή της τότε κυβέρνησης κατέστρεφε και λεηλατούσε επι πολλές ημερες καταστήματα, εκκλησίες, νεκροταφεία, και σχολεία που ανήκαν σε Χριστιανούς και Αρμένιους της Κωνσταντινούπολης.

    Ο Πατριάρχης κατά την διάρκεια της επίσκεψης του στον νέο διευθυντή ασφαλείας της Κωνσταντινούπολης για να τον συγχαρεί για την ανάληψη των νέων καθηκόντων έθεσε την ανησυχία από το φαινόμενο ,ο νέος διευθυντής Χουσείν Τσαπκίν τον καθησύχασε λέγοντας του ότι το φαινόμενο της μπογιάς είναι συνήθης μέθοδος που χρησιμοποιούν οι συμμορίες ληστών όταν επιλέγουν τους στόχους τους για να αποκλείσουν το ενδεχόμενο Τουρκικών σπιτιών και κατ επέκταση να φύγουν με άδεια χέρια.

    Πηγή:
    http://troktiko.blogspot.com/2009/08/blog-post_2286.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καθαρά για ψυχολογικούς λόγους το κάνουν,για να εντυπωσιάσουν και να πιέσουν την κυβέρνηση ότι αυτοί κάνουν κουμάντο.ο νέος διευθυντής Χουσείν Τσαπκίν τον καθησύχασε λέγοντας του ότι το φαινόμενο της μπογιάς είναι συνήθης μέθοδος που χρησιμοποιούν οι συμμορίες ληστών ... να φύγουν με άδεια χέρι-αυτά μονο ένας τούρκος θα τα πίστευε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΧΩ ΚΕΡΑΙΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΕΧΤΕΣ ΓΥΡΝΟΥΣΑ ΤΑ ΞΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ ΚΥΜΑΤΙΖΕ Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ Ο ΚΕΜΑΛ ΜΕ ΤΗ ΣΤΟΛΗ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ/ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΕΠΕΤΕΙΟΥΣ ΤΙΜΟΥΝΕ ΟΥΤΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ .ΤΙΠΟΤΑ ΝΕΚΡΑ ΟΛΑ/ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΙΟΤΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΦΑΝΑΤΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥΣ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ ΤΩΝ ΗΝΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΣΚΟΠΙΜΑ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΥΣ..ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ,ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΚΟΥΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.